Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stephanie…da te ne bi

stephanie…da te ne bi

jest ene dvakrat položu…hehehehhehe…ti bom dal, moškega, ki ne ve katero bi…grrrrrrrrrrrrrrr…čuj stara……….vsako, ki je za…tko!!!!!
huddddddddddddd………mater sto mater…

razen tistegam, da si me na prvo mesto postavla, je vse…upsssssssssssssss

čuj, srce……….a bi rada dokaz, kako si lahko še ti razočarana.,..hehehehehe, dokler ne bi..upsssssssss

stephanie….a kaj bi jaz zate rekel, ko si že pozabila……..

hmmmm…želiš mene, tak ali drugaće…..hihiih…..ja?

leta letijo - iščem stevardeso.....

hehwehe, a nisem nič prav uganila?
hm.hm…ampak….skoraj bi moralo biti vsaj 99 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh mojih predstav o tebi resničnih !

kaj pa, ko bi mi eno svojo slikco poslal? No ja, lahko si oblečen na njej, ni problema, hehehe…..

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

čaki saj nisem neč rekel…..ko dobro premislim in pogledm v preteklost in prihodnjost…no ja,,čisto 100 posto ni………hehehehe….a te zanima kje si sfalila…..hiihihihihihiihih

ps.stephanie……..pa da mi ne bi sedaj kaj bluzila, ko si se me ogledala…hahahahaha……..pač tud dedci nosimo tangice…upssssssssssss

JA, MORAM POVEDAT, DA STRAŠN DOBR IZGLEDAŠ V TANGICAH..PA HVALA TI, DA SI JIH ZAME NAROBE OBLEKU, TKO SE JE ODSRPED VEČ VIDL :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PA KR DOBR VIDL .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

SMOTKA….hahahaha

to ni krvivo narobe oblečeno…kak že ti praviš……****več kot je običajno povprečje***hahahahahhahaha

stphanie….a tebe jesen kaj lepo meče…..

hm, štefka…… kako si pa to dosegla……… da ti je tako v tangicah poslal? … meni zmerej pošlje kakšne čudne, kot npr. tista včerajšnja, da ne vem al je divji lovec al jamski človek al kaj………….. hmmmmmmmmmm

ps štefka, a mi jo pošlješ? sej mu ne bom povedala……… opssssss

HEHE, A TISTO BI RADA Z NAROBE OBRNJENIMI TANGICAMI?!
HEHEHEHE
HEHEHE
TKO JE DOBR .-)))))
SAM V OBRAZ SE MU VIDI, DA MU JE STRAŠN NERODN.-)))))
JE PA RAZGLED TAK KOT S TRIGLAVA, ČE JE LEPO VREME .-)))))))))))))))

UFFFFFFFFAAAAAA, dej pošlji dej………. :)))))))))))))))) … drgač ancoj ne bom upala spat…………..

že 5 X sem poskusla, pa ne gre:-))
se je tisti vrag tam pri tangicah zataknil za rob računalnika, pa še zmerej rase, pa ne vem, kako naj zadevo rešim:-))

New Report

Close