stephanie…da te ne bi
jest ene dvakrat položu…hehehehhehe…ti bom dal, moškega, ki ne ve katero bi…grrrrrrrrrrrrrrr…čuj stara……….vsako, ki je za…tko!!!!!
huddddddddddddd………mater sto mater…
razen tistegam, da si me na prvo mesto postavla, je vse…upsssssssssssssss
čuj, srce……….a bi rada dokaz, kako si lahko še ti razočarana.,..hehehehehe, dokler ne bi..upsssssssss
stephanie….a kaj bi jaz zate rekel, ko si že pozabila……..
hmmmm…želiš mene, tak ali drugaće…..hihiih…..ja?
hehwehe, a nisem nič prav uganila?
hm.hm…ampak….skoraj bi moralo biti vsaj 99 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh mojih predstav o tebi resničnih !
kaj pa, ko bi mi eno svojo slikco poslal? No ja, lahko si oblečen na njej, ni problema, hehehe…..
čaki saj nisem neč rekel…..ko dobro premislim in pogledm v preteklost in prihodnjost…no ja,,čisto 100 posto ni………hehehehe….a te zanima kje si sfalila…..hiihihihihihiihih
ps.stephanie……..pa da mi ne bi sedaj kaj bluzila, ko si se me ogledala…hahahahaha……..pač tud dedci nosimo tangice…upssssssssssss
JA, MORAM POVEDAT, DA STRAŠN DOBR IZGLEDAŠ V TANGICAH..PA HVALA TI, DA SI JIH ZAME NAROBE OBLEKU, TKO SE JE ODSRPED VEČ VIDL :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PA KR DOBR VIDL .-)))
HEHE, A TISTO BI RADA Z NAROBE OBRNJENIMI TANGICAMI?!
HEHEHEHE
HEHEHE
TKO JE DOBR .-)))))
SAM V OBRAZ SE MU VIDI, DA MU JE STRAŠN NERODN.-)))))
JE PA RAZGLED TAK KOT S TRIGLAVA, ČE JE LEPO VREME .-)))))))))))))))
že 5 X sem poskusla, pa ne gre:-))
se je tisti vrag tam pri tangicah zataknil za rob računalnika, pa še zmerej rase, pa ne vem, kako naj zadevo rešim:-))