Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stephanie…ti, ki me hočeš

stephanie…ti, ki me hočeš

podreti..uf..mislim prevzgojiti..ne podreti..ne pre…ma saj ni važno, v glavme želim ti, da bi ti ratalu…ehehehhe

povej mi tole……

S poročen…ja ali ne????!!!!!

…se zgodi….spoznaš..no vsaj misliš tak……Ljubezen svojega življenja!!??…toda on je poročen,ima družino……kaj sedaj?????

Prevarati sebe ali njega????!
…če ssva iskrena….prevare ali pa “skrite ljubezni” se dogagajo predvsem, ko je zakon v krizi ali pa……..ko moški želi obuditi davno pozabljeno mladost ali pa, ko žena ni ravno najbolj zvesta..eheh…ali pa obratno…….

se pravi…dilema….biti ali ne biti z poročenim????

pa ne mi reči stara zdaj…d.a je odločitev v rokah posameznika…ni ravno tak preprosto, da bi bili takrat, ko smo zaljubljeni razsodni…hihihih

no, stara??????

ps…..saj ti lahko pomagajo tudi drugi najini frendi in frendice, če bodo kapčali-e….hahahahahah

pa še tole…stephanie….da te mal pomojčkam…..

…..Daj da te pratim gdje god da si krenula
Sretan je onaj s kim si noči dijelila
Daj da te pratim i da budem sjena
Da ne budeš usamljena kad po vodi budeš hodala…..

pa pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

dobro jutro Raz.
eh, veš, kaj imam tako smolo, da že celo večnost živim s poročenim.-))))
Moj stari ata je trdil, da je vsaka krava ponoči črna in se tega reka držim.-))
Menda velja, da smo tudi ljudje po tem kopitu:-))))
Po določenem času, pri enih prej, pri drugih pozneje, se izgubi zaljubljenost, počasi zbledi celo glagol “rad imeti” in potem priplava na površje stanje “kako koga prenašamo”.
če partner ni moteč, če je od njega kaj koristi, če ni egoistične sorte, če kaj prispeva v dobro družinske skupnosti, potem z leti postanemo zadovoljni, da imamo poleg sebe točno tega človeka.

Nekateri v nekem določenem trenutku X ugotovijo, da jih je zaljubljenost minila in iz tega ustvarijo paniko, kar pa ni prav. Redki so, ki ostanejo zaljubljeni ves čas sobivanja.

Zato jaz strašno cenim mojega najdražjega, ker zna zamenjat žarnice, ker me vsako leto sporoti spomni, kdaj imam registracijo, ker ve, kaj je treba narediti, ko pušča pipa, ker odpelje otroke v Ljubljano, ko sama nimam časa, itd., itd. itd.

Naj se sedaj, ko poznam moškega kot lasten žep grem na novo zaljubljat ?!
Pa še enkrat dat vso to kalvarijo skozi?
Od tega, da ti prva leta kleči pred nogami, te nosi po rokah, prinaša rože, ti govori, da si prva in edina in najboljša……………..
pa do trenutka streznitve, ko leži na kavču, pa ga ne bi spravil pokonci niti tvoj najbolj diviji in strasten orientalski trebušni ples???!!

:-)))))))))))))))

Zakaj sem napisala ves ta roman?
Ekola Raz, samo zato, da ti povem, da sodim med tiste ženske, ki so brezupni primeri :-)))))
Brez kančka romantike, smisla za zaljubljenost, brez občutka za moške čare, skratka: nikakve.
Če bi bila jaz moški , bi od same sebe zbežala najmanj 130, 5 km stran!!!!!!
najmanj !!

:-))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

pa saj to je: K MENI!!!!!!!!!!!!
;-))))

do mene me bližje…heheheheh

ti a ji kaj lepega napišem……da se ji mal zasolzijo očke….od romanitike…ehehehehehh

pa da je polej mora tlači…..ker ne bo vedla, a bi res to vse dobila…hihihiihihhihi……..če ne bo predolgo čakala…hahaha

rabim nekaj romantike, to pa res..kako mi bereš misli .-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hehehe, pa da ti padem glih na glavo :-)))))

še malo..pa boš videla…hehehehe

a mi daš meil?

ker drugače bojo vsi brali…..ihihihi

hehe, pa ne, da ti je nerodno, no?

Ma,da ti ne napišem točno kam!!!!!
;-))))

…svojega deda pitaj!
saj si v enem postu nižje(al višje) skor Glori alelujo mu pela1
😉

kam ?

New Report

Close