stephanie,mariči in ostale pupe….resno
Volim je volim zato što volim
i kad je ljuta i kada nije……
Volim je volim dok se smije
i kada mirno kraj mene spije……
Satalno je volim i sve jače
kada se seče i kafu pravi ……..
Volim je volim čudnijem žarom
i to mi mnogo za život znači ………
Kada se svadja i kada ide,
moje je misli prate i vide ……..
Kada je ljubim i dar joj nudim ,
uvjek je volim i kad se budim…
Kada sam pijan i nako griješan
volim je volim neka sam smiješan……..
Ona je oličenje mira
volim je i kad muzika svira…….
U svakom kutku tišine svoje
voliim je volim kroz pijesmu boje…
U žarkom ljetu hladnoj zimi
dok snijeg se veje a odjak dimi…..
Volim je s`prolječa kad sve procvijeta
i sjeseni je volim ko uzdah ljeta…
Volim je volim i meni je sveta
više mi znači nego planeta……
I dok je ljubim poljubcem vrelim
godine nase čute se zrelim …..
Volim je volim tako mi svega
ona je mome životu njega
Ko meki krevet i topli jorgan
volim je volim i njoj sam odan…..
Toi duša moja nemirna priča
pokretom misli osječajem biča ….
I dosta više sad bih da stanem,
treba mi jedna čašica pica ….
A moja ljubav če i dalje
o jednoj sreči sa njom da priča……..
jest bi bila rada orng tepnjena in zaljubljana in v užitek bi mi bilo delat vsak dan vsaj ene 50789 neumnosti zaradi tega :-)))))
Zdaj ti bom prav na hitro odgovorila, čisto na hitro. Potem, kasneje, ko bo več časa, pa morda razčlemba moje trditve.
Za sleherno nespametno gesto ali dejanje obstaja tudi opravičilo, ali smo ali pa nismo zaljubljeni. Če smo zaljubljeni, se sploh obnašamo kot norčki, ki hitijo z glavo skozi zid. Če pa nismo zaljubljeni, pa moramo vedeti, da nismo popolni in da nihče od nas ne more pričakovati samo pametnih misli, samo pametnih dejanj, samo pametnih in sprejemljivih gest. Smo ljudje s takimi in drugačnimi pomanjkljivostmi, razlika je le v tem, da smo si nekje sami postavili neke meje, do kje se take in podobne reči sprejme in pri katerem človeku se lažje in pri katerem težje sprejmejo “neumnosti” !!!!
Drugače pa, jaz rada počnem vse mogoče norosti, pa nikogar ne prosim za opravičilo, le pri sebi skušam priti na čisto, kaj sem naredila prav in kaj ne in zakaj tisto, kar naj bi ne bilo prav ni prav oz. ali v resnici ni prav in ….. in …. in… skratka. Človeško je motiti se, delati neumnosti, početi norosti, nečloveško pa je obstojati ljudi, ki to počno, ker nikoli ne vemo, kdaj bo nas zagrabilo nekaj norega narediti !!!!
Počni neumnosti in bodi močno zaljubljen, pazi pa, da bo glava ostala cela, da se ti razum ne raztrese po celem životu in da ga kaj ostane tam, kjer je zanj rezerviran prostor (za razum govorim) in kjer naj bi mu bilo mesto, čeprav vem, da se to mesto včasih seli ….