Stereotipi o črncih
ok, da potesim malo vaso radovednost. imam fanta, ki je crn in ce sem prav prestela je to ze moja 5. izkusnja s temnopoltim. pa da ne bo kaksnih zgrazanj slucajno, nic nimam proti belcem a tako nanese, kot kaze obstaja medsebojna privlacnost. 😉
In ja, res jih je mati narava posteno obdarila, a ne vem ce je razlika tako blazno velika da je treba zganjati tak cirkus okrog tega. Al pa sem imela jaz tudi z belci sreco. Sicer pa je treba vedeti da tako kot obstajajo razlike med belci obstajajo tud razlike med crnci. Zmagajo definitivno tisti iz latinske amerike.
In ce zelite stevilke…. 9.5 prej in 19 potem. Sva zmerla, ker prva stvar, ki me vsakdo vprasa: ej a majo res tolk velke. In ja, za priblizno 2cm je vecji od slov poprecja.
In ne, ne boli, ker zelo dobro vedo kaj in kako upravljati s svojimi “velikani”.
In se neki, ne vem a sem jest cudna, sam… a analno da ne boli…… mene ze, pa ne sam s crnci… a ja bytheway…. tega pa ne prakticirajo dost, tko da za tiste, ki jim je to visek dozivetja crnci odpadejo.
Drugac pa ze tiste bejbe, ki jim je velikost kljuc do uspeha…. najvecji slov p… je velik celih 27cm v vzburjenem stanju… tako da…. na lov
Huh, sem skoraj dobil manjvrednostni kompleks, potem pa ugotovil, da se očitno brez težav kosam z zamorci ;-).. edino me malo skrbi slovensko povprečje… no, ja, pa za nas več ostane 🙂
Sicer nisem noben rasist, temnopolti so zadnje kar me moti, ampak ti pa povem, da sem imel tudi jaz pred mnogimi leti priliko z eno, pa tega ne mislim več ponoviti! Enostavno ne prebavljam črne kože, sori, ampak zdi se mi, kot da bi prijemal opico… bljak! Pa ne mi tega zamerit, opisal sem ti samo moje resnične občutke. Kot nekateri pravijo, da so mulatke lepotice, jaz na njih ne vidim popolnoma nič. Podobno mi ne odgovarjajo kitajke ali japonke pa indijke, čeprav so indijke ok, če imajo belo polt pa ne prenašam njihovih tipskih obrazov.
hja, ni je čez dobro belo žensko rit! 😉 Pa še to samo tiste, ki živijo na sončni strani alp do kolpe 🙂