Sterilizacija -izkušnje
Res je, različni smo. Glede na to, da avtorica sprašuje po sterlizaciji, verjetno resnično noče zanositi.
Zato je res smešno ji pisat zgodbice o prekinnjenem odnosu, ko pa ona sprašuje o zanesljivi zaščiti.
Sterilazcija in tvegani (kar se tiče nosečnosti) spolni odnosi žal ne gredo skupaj in je smešno o tem pisat v temo o sterilizaciji.
K sreči, da sterilizacija obstaja. Smo žal tudi take ženske, ki hormonske kontracepcije ne prenašamo, kondomi pa so tudi počasi malce nadležni.[/quote]
Tebi ali njemu?
Obema, njemu in meni.
Jaz bi se rajši odločila za klasično laparoskopsko sterilizacijo.
Vazektomija je najboljša odločitev pri resnih stalnih parih.[/quote]
Malo, zeloooo malo nas je takih moških, ki za zdravje ženske damo “baline na ponk” pri urologu, da nam pocvika lajtnge po katerih plavajo plavački…..
ps. se spomnim, ko sem bil pri komisiji za sterilizacijo…dva para in jaz sam…..in eden od kandidatov je bil strašno živčen…….una njegova ženska pa pritiska na njega…bejž notri in podpiši….in kr ni mogel iti…..una šjora še bolj tišči v njega….lej ga, a zdej boš zahinavu…kakšen prasc si, še zjutraj si rekel da boš šel…..in ga pere in pere…..dec pa kr lezu u dve gubi..
..in pol una ustane, reče “qurc, se grem pa jaz namesto tebe PODPISAT……” sem crkaval od smeha…………[/quote]
Ha, ha, ta je pa dobra. Moj mož je tudi šel in je pravil, kako je bil en tip ubogi, ga je bilo strah in žena je bila z njim. Mojemu je bilo to mimogrede, nobenih težav, ne predsodkov. Midva se imava prav fajn. Vsak po svoje.
Vazektomija je najboljša odločitev pri resnih stalnih parih.[/quote]
Malo, zeloooo malo nas je takih moških, ki za zdravje ženske damo “baline na ponk” pri urologu, da nam pocvika lajtnge po katerih plavajo plavački…..
ps. se spomnim, ko sem bil pri komisiji za sterilizacijo…dva para in jaz sam…..in eden od kandidatov je bil strašno živčen…….una njegova ženska pa pritiska na njega…bejž notri in podpiši….in kr ni mogel iti…..una šjora še bolj tišči v njega….lej ga, a zdej boš zahinavu…kakšen prasc si, še zjutraj si rekel da boš šel…..in ga pere in pere…..dec pa kr lezu u dve gubi..
..in pol una ustane, reče “qurc, se grem pa jaz namesto tebe PODPISAT……” sem crkaval od smeha…………[/quote]
Ta pa res nebi rabu it jajc na ponk mentat……………..sj je več kot očitno da jih nima.
Že na komisiji se trese……tip ni očitno seznanjen da se čaka pol leta in ma dost časa da ji spizdi haaaa
Letos sem opravila sterilizacijo- klasično. Po treh mesecih lahko rečem, da je bila to ena izmed boljših odločitev. Pred tem sem imela vstavljeno Mireno ( po kateri sem imela minimalen libido, občasne bolečine v trebuhu), še pred tem sem uporbljala kontracepcijske tablete (nizek libido, strašna nihanja razpoloženja).
S sterilizacijo pa se mi je odprlo nebo 😉 kot, da sem postala nova oseba. Sam poseg in okrevanje je bilo hitro, brez zapletov in samo pohvale osebju porodnišnice Postojna.
Da pa sploh ne govorim o libidu, ki je popolnoma ponorel. Mož je več kot navdušen, pravi, da mu je žal, da je kadarkoli nasprotoval tej moji odločitvi.
Toliko o plusih in minusih te zloglasne sterilizacije 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.