Steroidi
Ne – osebno ne, videl sem pa jih na fitnesu, pa sodelavca pred leti. Moram povedat da sploh sodelavec… bil je tisti čas ful razdražljiv, živčen in skoraj nezmožen normalne komunikacije… testosteron je kar butal iz njega…! saj napihnilo jih je hitro… enega nisem videl 2 meseca na fitnesu pa ga nisem več prepoznal tako ga je napihnilo… v skupaj treh mesecih se je iz navadnega žgoljota z preveč kilami spremenil v tekmovalca v BB…! Sicer si šibajo tudi druge pizdarije kot so rastni hormon in močno pretiravajo z ostalimi dodatki k prehrani… lej… za telesno preobrazbo in korenito spremembo in viden napredek je potreben čas, disciplina in trdo delo…! Nekateri mislijo, da so pametni in bodo za nekaj kar traja par let, uspeli doseči v par mesecih…! Pol pa je treba vzet prepovedane kokteile, da je napredek viden dovolj hitro. Samo notranji organi dostikrat ne zdržijo tega, pol ga pa kap, ali pa ima krvno sliko čisto podrto… pa sigurno to ne zaradi gripice…! Lej – če je nekaj prepovedano v športu potem to ni zaradi kaprice WHO ali doppinške komisije, ampak zaradi nevarnosti za zdravje…! Jaz jemljem dodatke k prehrani ampak samo tiste, ki jih lahko normalno v trgovini kupim in samo toliko, kot se priporoča po deklaraciji…! Pa še te moraš vedet kaj paše skupaj, kaj in kdaj vzet… marsikaj periodično prekinem, da se ne kopiči v telesu, oz., da se telo ne navadi na to…! Če pa ne vidim nekega smisla ali učinka, pa sploh ne kupim več… pri amaterskem športu se rezultati dodatkov ne bodo poznali, ali pa zelo minimalno… v večini primerov gre bolj za mentalni občutek, da ti kao kaj pomaga… več ali manj pa je denar stran vržen… o škodljivosti za zdravje pa itak nima smisla pisat, ker je logično, ne…!?
kako tukaj pomagat ti na žalost ne vem svetovati…! Gre pa za motnjo in odvisnost (vsaj psihično, če ne tudi fizično)…! Sklepam da ga imaš rada, ker drugače bi že zdavnaj spakirala, ker so takšni na steroidih&co katastrofa po obnašanju…! Čisto egoistično, zaničevalno, žaljivo obnašanje do sogovornika… samo oni so najbolj pametni zase, nočejo slišat drugega mnenja kaj šele ga sprejet, vsakih 5min so pred ogledalom in se narcisoidno gledajo če je mišica že kaj vidno zrastla v teh 5 minutah…! Sploh pa če je že bil v bolnici zaradi srca (in verjami, da verjetno ravno zaradi posledice jemanja prepovedanih anabolikov/steroidov) je svoj bonus drugič se rodit že izkoristil… razen če je imel že prej težave z srcem…!? Samo pol je še bolj neodgovoren, da se je sploh šel ogrozit z steroidi..! naslednjič ga bodo odpeljali z nogami naprej…! Ne strašim te… na žalost ne bo prvi, niti zadnji…! Dosečt izgled in volumen tistih mišic v par mesecih ni vrednen mojega zdravja…! Jaz grem v fitnes zaradi sebe, napredek pa vidim ravno tako, pa čeprav počasi..!
Fitnes hvala ti . Ja , drzi in se popolnoma strinjam .
Sicer zanika, vendar sem videla , da zopet klice svojega ‘ dilerja’ . Kar tako za bz sigurno ne.
Imava tri leta staro puncko in prav zaradi tega se vztrajam z njim .
Noro ja, ne vem , cemu se hocejo dokazovati ?
Tudi sama obiskujem fitness in ja , zaradi sebe.
Prisilit ga ne morem naj opusti …. ce mi skriva laze ni da ni.
To je isto kot da si v vezi z narkomanom. Namesto heroina so pač steroidi
Takim pomaga samo ultimat. Mi imamo fitnes doma in že leta redno telovadi, jemlje tud prehranske dodatke ampak steroidov nikoli. Jaz to ne bi prenašala. Imata otroka, čas je da se zresni in postane odgovoren ali pa naj gre. Ultimat in samo ultimat, tretirat ga moraš kot narkomana, ni milosti…
Joj – pa še otročka imata… če hodiš sama ma fitnes pol itaq sama dobro veš kaj te kemikalije naredijo človeku…!? Imate resen problem zaradi tega… neka hudo kvalitetna in dolgoročna zveza ne more biti če so prisotne laži in zavajanja… na koncu je vse to tudi precej drag špas… bi raje otročku kaj kupil kot pa za šponte zapravil… Mogoče ima pa Mary prav kaj naredit… Tudi jaz sem si bil prisiljen izdelat improviziran fitnes doma ko so se zaradi pandemije zaprli… Še dobro da imamo tudi v službi en mini fitnes… pol pa malo na DB, malo BB, ena univerzalna naprava, kletka in škripci… eliptik, kolo in v hrib… pa imam dovolj zase… čeprav sem jaz bolj za pogovor kot za ultimate… ampak vidva sta očitno že mimo točke razuma… mogoče je res čas za My way or highway…!? Če ne bo opustil tega strupa lahko z otročkom v vsakem primeru ostaneta brez njega… pol si boš pa še očitala… zakaj nisem probala še to, pa ono pa več tega, pa…
Joj – nič ti ne zavidam situacije… odločit se boš mogla sama kaj naredit…! Lahko ga probaš prisilit da pusti to (zveza je očitno že dovolj skrhana da nimaš kaj dosti izgubit, če gresta narazen), lahko pa pustiš pri miru, požiraš dol z tolažbo da počneš to bolj zaradi dobro otroka in čakaš in upaš, da ga sreča pamet in neha s tem, preden se mu srce dokončno ustavi…!
V vsakem primeru ti želim veliko sreče in potrpljenja…!
Tisto pa je lahko znak nasprotnega pojava – t.j. pomanjkanja Testosterona. Oba spola imamo oba spolna hormona – samo pač pri moških testo toliko bolj prisoten… na pomanjkanje/zmanjševanje testota vpliva lahko več dejavnikov. Od starosti do stresa, zaviralci, hitra in velika nenadna izguba teže,… nastopi Andro pavza, zmanjšan libido, zmanjšana zmožnost erekcije, zmanjšan volumen mišic, zmanjšana jajčka, poraščenost, sprememba glasu,… fitneserjem je cilj dvignit količino testota… preveč testota prisotnega v telesu nima za posledico majhnih mod… je pa človek bolj naspidiran in razdražljiv… to je pa drugi problem… odgooglaj… o tem je dosti napisanega…!
Marsikdo se žrtvuje za bodibilding, slava jim!
Tudi največja legenda tega športa je, ko je videl, da njegovi potomci prevzemajo fizične lastnosti klana Kennedy, naredil veliko žrtev in se za prihodnost bodibildinga spravil z mehiško gospodinjsko poočnico, zgrajeno kot tank.
Bil je ob zakon, naredil pa je sina, ki je kombinacija njegove avstrijske genetike in nican tlaca telesne strukture.
https://people.com/movies/arnold-schwarzenegger-lookalike-son-joseph-shows-off-buff-physique/
Mogoče si mu samo zavistna, ker ima precej močnejše kvadricepse kot ti. Na voljo je viharni, ki se v tej temi oglaša pod tujim nickom. Ne jemlje steroidov, in je majhen, rahitičen, star, plešast, res pa je, da zna dobor negovati vodo v večjih bazenih, česar ne zmore vsak. Samo 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oseb to zmore.
Pičkulet – glista -voje, a ne delaš ti javno internetno reklamo za vaške kronike? Kaj zdaj blodiš o steroidih?
Nevem od kje pobiraš take ampak tudi če treniraš 100let ne boš mogel tekmovat na bodybuilding open oz. Clasic. Telo ne proizvede dovolj testa in rastnega hormona. In nehaj bluzit traparije. Steroidi so nam bilderjem le češnja na vrhu torte saj poleg hudih treningov paziš tudi kaj ješ in koliko. Prej se moraš malo izobrazit.