Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Števec kadrovskih zamenjav

Števec kadrovskih zamenjav

Predsednik vlade g. Borut Pahor je 18. novembra 2008 (ne prvič) zatrdil, da bo nova vlada zamenjala le državne sekretarje, kadrovska metla pa se bo ustavila na ravni direktorjev direktoratov. Zamenjav pod ravnijo državnih sekretarjev, se pravi v direktoratih, uradih in službah, v prvem obdobju po imenovanju nove vlade naj ne bi bilo. G. Pahor je še dejal, da bo, če se bo predstojnik odločil za kadrovske spremembe, moral svojo odločitev obrazložiti pisno. Razlog za morebitne menjave pa je po takratnih zagotovilih premiera lahko le slabo delo oz. slabi rezultati dela. V volilni kampanji žal ni prišlo do izraza soočanje stališč o programih. Edina konkretna predvolilna obljuba SD pa je bila iz ust aktualnega premiera izrečena že decembra 2005 (Borut Pahor, TV SLOVENIJA 1, 06.12.2005): »…dajem tudi tukaj pred ljudmi obljubo, da ne bom zamenjal niti enega človeka na javni funkciji, če ne bo utemeljenega suma, da ni dobro opravil svojega dela. Niti z eno besedo ga ne bom vprašal, kateremu svetovnemu nazoru ali politični opredelitvi pripada.«

Od nastopa mandata vlade g. Pahorja (21. 11. 2008) je bilo do sedaj opravljenih že 103 kadrovskih menjav

še premal!!!

Preveliko, premalo ……. to navsezadnje ni pomembno. Sedaj šteje samo dejstvo, da je požrl obljubo, ki jo je izrekel 06.12.2005

*če ne bo utemeljenega suma, da ni dobro opravil svojega dela.*

tole pa vedno spregledaš, očitno je veliko utemeljenega suma!!!

Zanimivo po tvoji teoriji utemeljen sum je, obrazložitve za to pa ni?

jaz jo ne rabim, mi je jasno kaj so počeli in zakaj letijo!!!

!!!.

Res si super. Za vse veš kaj so delal.

ninej je kot Cvikl. Spoznata se na vse, čeprav ne vesta nič. 🙂
boss pusti osloma veselje

hehehe, bi bilo čudno, če tebi ne bi bilo jasno, saj je jasno, da ti je jasno tudi takrat, ko je jasno da ni nič jasno!!!

Starim partijskim revolucionarjem je šlo le za oblast. Po njihovih stopinjah gredo tudi njihovi somišljeniki in simpatizerji. Kljub znani Pahorjevi predvolilni izjavi oz. obljubi, da ne bo kadrovskih cunamijev, so v pol leta opravili že nad sto kadrovskih masakrov. Upam, da se Slovencem odpirajo oči in da počasi vendarle ločujejo Slovence, ki se želijo tržno obnašati od tistih Slovencev, ki želijo vladati na račun malih ljudi. Zgodovina se torej ponavlja: ali v OF ali pred puško; danes pa: ali v SD kjer boš podpiral sodobne revolucionarje-tajkune ali pa ti bodo vrata k napredku zaklenjena ne le priprta.

hehehe, bi bilo čudno, če tebi ne bi bilo jasno, saj je jasno, da ti je jasno tudi takrat, ko je jasno da ni nič jasno!!![/quote]

hehehe meni je jasno, KAJ so POČELI in ZAKAJ letijo, mislim da je tudi tebi, samo nočeš priznat, kaneda mikec!!!:)))

Kaj vam je jasno?

Kje si bil pa zadnja štiri leta pred nastopom ta rdečih – zakaj se pa nis ogrebu pr ta drugih,pa b te zdej lahko zamenal, pa b vsaj upravičeno prčakval, da boš pr naslednji zmagi heroj, tko pa nč ne bo.

Ponovno: Kaj vam je jasno?

Bravo Maks!

A kaj hočemo!
Te reve ne kapirajo, ne kapirajo, karkoli jim napišeš…
vsak stavek obrnejo v laž, brez sramu žalijo……
vsi izhajajo iz iste šole…
tudi dr, mag. imajo, pa jih nisem slišala še nikoli
govoriti angleško……oziroma so govorili polomljeno angleščino
s slovenskim pridihom……ha, ha, ha, ha…

Žal kapirajo.
To je pri celi stvari najbolj grozno.

Ok, ninej ne kapira, ampak ona je itak poseben problem.

hehehehe Maks, to kar tebi nikoli ne bo, očitno!!!!

utrg sem ti že parkat povedala, da tole lahko preraste v bolezen, ki je težko ozdrzdravljiva, saj mi tudi drugač lahko poveš da sem ti všeč!!!:))))))

Hm… ne bo šlo.

Take kot si ti, jest rajš preučujem z varne distance.

hehehe, ne bo dolgo, ko bodo zasluženo leteli eni drugi.

samo hudič je v tem, da prepozno in da bomo polete spet plačali mi…

Ninej, kaj meni nikoli ne bo jasno? Kaj naj bi to bilo ? Bodite bolj konkretni! Sicer ima Rama prav in se z njim povsem strinjam.

samo hudič je v tem, da prepozno in da bomo polete spet plačali mi…[/quote]

ja se strinjam, če ne prej čez 4 leta in prav je tako!!!!;)))

hehehe, pa ne da si tud RAMA???:))))

samo hudič je v tem, da prepozno in da bomo polete spet plačali mi…[/quote]

ja se strinjam, če ne prej čez 4 leta in prav je tako!!!!;)))[/quote]

Zakaj pa si se toliko razburjala glede zamenjav prejšnje vlade če pa je to prav?

jaz pa ne, prov gotov ne, a nisva to že enkrat obdelala!!!:)

New Report

Close