Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Števec kadrovskih zamenjav

Števec kadrovskih zamenjav

Bolan od ljubezni, ja, to si ti že spoznala. saj drugače ni za razumeti tvoje sovraštvo in obsedenost do Janše kot ljubezensko zavrnitev.

hahaha boss, a sedaj boš še ti začel s takšnimi nizkimi udarci!!!

bodi lojalen, nimam nič proti, ampak kljub temu lahko razmišljaš s svojo glavo, saj ja to v SDS ni prepovedano, al je!???:)

ma kakšno sovraštvo, evo še enkrat: IMAM GA ČIST RADA, AMPAK TAM KJER JE SEDAJ, a si razumel, al ne?:)

Z nizkimi udarci? Ninej , preberi si svoj odgovor potem pa me obtožuj. Le na tvoj nivo sem se spustil pa ti spet ni prav.

In ker mi je dovoljeno misliti s svojo glavo pa ti tudi nasprotujem tvojemu enostranskemu obtoževanju človeka.

NSI je na svojih ministrstvih na delovna mesta za visoko izobrazbo zaposlila tudi ljudi, ki sploh diplome niso imeli.
Na Ministrstvu za kmetijstvo je bil kaksene dva meseca pred volitvami objavljen razpis kjer so iskali 47 ljudi, a ni to malce cudno.
In potem se uradno 47; ali 57 ljudi za katere so priznali, da so jih zaposlili.
Kaj ima sploh veze razpis ce je delovno mesto ze najprej oddano, oz. je kandidata ze naprej izbran, ceprav se jih prijavi vsaj 50 bolj primernih;

Si bila mogoče v komisiji za izbor kandidatov?

Se da cist lepo preverit, ti povem ime in datum zaposlitve in ti gres v Cobiss in vidis da je oseba diplomirala sele pol leta za tem.

Sicer pa vsi delajo isto, tako da, samo jansevci so bli se bolj pozresni.
Slovenija je pac ena skorumpirana luknja

Veš v cobisu najdeš le podatke o doseženi izobrazbi znanju ljudi pa nič. Preveč ljudi je ki se nosijo kot purani s svojo izobrazbo pravega znanja pa ni. In to je odločujoče če hočeš napredek.

New Report

Close