Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Število točk za vpis na faks

Število točk za vpis na faks

Za prvo prijavo, je bilo objavljeno minimalno število točk za sprejem na določen faks, sedaj je skrajni rok za drugo prijavo za vpis, pa me zanima ali te točke še veljajo, ali se kriterij kaj spremeni, če ni dovolj prijavljenih? Za željen faks mi zmanjka ena usr. točka, pa nevem ali se mi izplača pošiljat prijavo. Za izredni študij je tudi še dovolj prostih mest, a ne piše nič o minimalnem številu točk za sprejem- ali to pomeni da pa tu minimalno št. točk ne igra vloge?

Hvala

Mogoče ima ta fakulteta kakšen dodaten pogoj glede točk in verjetno to velja tudi v drugih rokih.. Ampak če imajo prosta mesta ne vidim razloga zakaj te ne bi sprejeli (redni in tudi izredni)… Kakšna fakulteta pa je to?

Katero fakulteto pa misliš?

Pri drugi prijavi je število točk navadno še višje, saj se vpisujejo tisti, ki jim v prvem krogu ni uspelo. Torej tudi prijavljeni recimo na medicino in niso sprejeti, čeprav imajo 96 točk. Sprejmejo namreč toliko, da zapolnijo prosta mesta in je vse odvisno od tega, koliko točk imajo drugi.
Sicer pa nimaš kaj izgubit, poizkusiš lahko.

Aja, za izreden študij točke niso pomembne.

Sem se prenaglila, niso pomembne, če je dovolj razpisanih mest, drugače se upoštevajo.

Hvala vsem ki ste se odzvali. Sem malo preverila statistiko in bo kar držalo, da je v drugem roku res še težje “prit gor”. Škoda. Izredni študij je pa tako drag, da ga ne bom zmogla.

New Report

Close