Stezniki ali kaj že
Po televiziji sem zadnjič gledala reklamo za nek steznik…kao polepšajte trebuh, potem pa ko bolje opazuješ vidiš, da najprej dajo žensko brez tega steznika in brez modrca, da ja vse visi, na naslednji pa jo stisnejo v steznik in še joške našopajo do koroške…razlika je očitna, samo ne vem kako se kaj počutiš v tistem….sama nategancija…sama sem si enkrat kupila najlonke kao push up rit, pa sem se počutila kot emna račka…zdaj raje malo več gibam…
Dokler delajo reklamo za steznike, najbrž ženske že zdržijo v tem…..da pa pomislm, da bi bla cel dan v enem oklopu…..bljak! Pa nej mi dol visi….hehe
To ni dobro nositi cel dan, ker ni prekrvavitve in si boš uničila vse organe na tem predelu. Odsvetujem ti tak nakup, ki ni zdrav. Jaz sem si enkrat kupila nogavice, ki stisnejo in dvignejo ritko pa sem se tako slabo počutila v njih, da sem jih vrgla v smeti. Bolel me je trebuh in noge. Nikoli več ne kupim česa podobnega.
Lp, KlaRa
To pri teh reklamah je vse itak tričetrt fore v optičnih varkah.
Drugače pa sem samo srečna, da ne živimo v časih, ko so morale vse nosit te steznike in korzete, ker to ziher ni prijetno. :(((
Nekaj časa nazaj sem si kupila korzet, en ful lep, v komleptu s tangicami, pa samostoječe nogavice in vse to, kao pač za fanta, da ga enkrat malo presenetim. On je bil res navdušen, samo jaz pa sem potem stlačla tisti korzet nekam v omaro, sploh ne vem, kje ga imam. :))) To je tako neprijetno, pa sploh se ne moreš premaknit… Ne vem, mogoče, če se navadiš, samo jaz ga sigurno več ne nameravam dat gor, vsaj v bižnji prihodnosti ne.
takole se je začelo ☺
Forum je zaprt za komentiranje.