Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stikeez Lidl figurice

Stikeez Lidl figurice

Lepo prosim, če kdo ne potrebuje stikeez figuric iz globin oceana, jih mi lepo sprejmemo. :=)
Najlepša hvala

Mi tudi 🙂 🙂 🙂

Jih dobite 🙂

Se prav sprašujem koga bolj palijo s temi zbirateljskimi navlakami. Starše z denarjem ali otroke? Kdo je bolj otročji?

Itak, da starši 🙂

Kitajske smeti.

res da je mogoče mal posiljeno kljub vsemu pa mi je boljše to kot pa da cele dneve otroc visijo na računalnikih in telefonih
mi smo tut fehtal starše , da nam kupujejo slikce od smrkcev, 5 albumov sem mel….moji trije se ful radi igrajo s temi figurcami in pol to izmenjujejo v šoli itd…
ne vidm slabga nič v tem…kot rečeno raj kupim 10 teh figurc in se igrajo…

Zaradi te plastike iz kitajske, ki se je po enem tednu naveličajo, pa res ne bom hodila v lidla! In pol se ima lidl za najcenejšega diskonterja, ampak mora ljudi v trgovino s plastiko vabit. Nagnusno!

ja, to je marketinška poteza vrlih trgovcev, ker vedo, da najbolj “Nore stvari” stvari vedno najbolj vžgejo na vodljivih kupcih. Samo da nekaj “zbirateljskega” pade za zraven, pa čeprav je to kup papirja , gume ali plastike. Vsak tele ma svoje vesele pravi slovenski prastari rek…

Lidl sploh ni najcenejši diskontar – vsaj v Sloveniji ne – so cene kar lepo “konkurenčne” ostalim ponudnikom futra v Slovevniji…. Diskonten je samo še regalni in škatlans način zlaganja in prezentiranja robe pred nos kupca s palet, nič drugega.

New Report

Close