Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Stiki otrok z očetom – ali ravnam prav?

Stiki otrok z očetom – ali ravnam prav?

Sem ločena, dva otroka, stiki z očetom naj bi se izvajali vsak drugi vikend in en dan med tednom. Oče otrok že pred epidemijo stikov ni izvajal redno, preživnino je plačal samo 2x.
Sedaj med epidemijo je vprašal za stike in sicer da bi jih videl kar pri nas doma na dvorišču. Meni se to zdi čudno in neprimerno, ker tudi svoje očetovske vloge ne opravlja, otroke tudi niti ne pokliče. En otrok spada v rizično skupino (če bi zbolel za korono), zato sem na to prošnjo, da bi jih videl na dvorišču odgovorila, da v času epidemije predlagam stike preko videoklica preko interneta. Mi trije smo v strogi samoizolaciji, za njega pa ne vem s kom se druži in kako živi. Ali ravnam prav?

Glede zanemarjanja starševske vloge očeta pa verjetno nimam kaj, se moram s tem sprijaznit in otroke sama po svojih močeh vzgojit.

Navodila so jasna. Če ni v skupnem gospodinjstvu ga skenslaš. Drugače bi pa jaz rekel, da je temu tipu zdaj bolj kot ne dolgčas in mu ni ravno do tega, da bi otrokom ponudil očeta.

Tiste fore da preživnine ne plačuje, pa samem sebi po možnosti to opraviči tako, da jim potem rabljene igrače na vsake dva meseca podari. Ma marš!

New Report

Close