Najdi forum

Stil… sem močnejše postave (št. 44) mam 21 let, pa bi rada vprašala kako se moram oblačit, da bi moja postava izgledala pač malo bolje.
Mam precej trebuha, boki so široki… torej konkretno: hlače raje nosim malo bolj ozke kot širše ker se sama sebi zdim širša v širokih hlačah… je to napaka? Kakšno krilo? Krajše, dolgo, srednje? Noge imam v skladu s postavo… pa vendar mislim, da se zaradi tega oblekicam poleti ne bi smela izogibati, saj sem še mlada. Kakšen pa naj bo zgornji del oblačil? Ožji?

Hm … sedaj poleti pridejo v poštev te široke oblekice, ki kar plahutajo okrog tebe (ravnokar imam oblečeno tako) in tudi lepo skrijejo malo širše boke in trebušček … Ozkih oblačil nikar ne dajaj nase … Malo pejdi po trgovincah in sprobaj razne modele tako hlač kot kril … in sigurno boš dobila kaj, kar se ti bo podalo …

Vso srečo … :))

Lp, Bgv

Za hlače bi rekla, da naj ne segajo previsoko oz. naj te ne stisnejo v pasu, ker se bo tako le še bolj izpostavil trebušček…

Lep dan!

Brina

Mogoče kakšna oblekica z visokim pasom? Pa ne preveč visoko, da ne boš zgledala noseča.

Če ima blago črte, naj bodo navpične, ne vodoravne.

Saj to klasiko poznamo vsi… vitkejši si če si cel v eni barvi, če maš cunje v eni barvi (torej ne kaki hudi vzorček gor)… samo nasplošno moram rečt, da se mi dopadejo močnejši ljudje, ki majo na sebi manjša oblačila in ne tistih ohlapnih, ki visijo okoli njih-ker so videti še mnogo širši…
Seveda v skrajnosti ne gre!

Povej katere so tvoje super tocke na telesu. s katerimi deli si se posebaj zadovoljena, ker so lepo oblikovani, suhi, ali karkoli ti je usec?

aja prvo kot prvo, poletnim oblekicam se ne izogibat…ze zaradi pocutja, zaradi vrocine, zaradi poletja !!! imajo jih za vse postave ( seveda jih ne iskat v tistih butikih, kjer imajo 40 najvisjo cifro, ampak se jih povsod najde).

Za krila je zdaj odvisno… kratke in oprijete zihr odpadejo:) Volanckaste tudi…
Spomnim se, da je katja govorila o dolgih krilih, ki te podaljsajo, takih mirnih barv..zdej ce mas spodnji del noge bolj suh, seveda pridejo v postev tudi kratke kiklice…povdari tisto kar je lepo na tebi! sem 100%, da imas ful lepih stvari, pa tudi 44 niti slucajn ni tako krizna stevilka:)

majcke pa ne nosi taksne, ki ti bodo sle cez boke…po moje je najbolje, da imas take, ki ne pokrijejo celega trebuha, ker gre za opticno varko…ker ce imas ti majco ( malo bolj oprijeto) cez cel trebuh, se ze ko hodis vidi zaobljen trebuscek, v primeru zgoraj, gre pa za opticno varko:)

potem so pa se osnove: ne nosi oblek z vodoravnimi crtami, oblek iz tistih elasticnih materialov, z velikimi vzorci, preterano oprijetih oblek….

tocno kaksne hlace in kaksno majco obleci, ne morem reci,, ker te ne vidim. sprehodi se naprimer v namo in si izberi par hlac in vprasaj prijateljico, naj iskteno pove, kaj ti najbolj pase….aja pa mislim da to nikakor ne bodo hlace na zvonec..
Lep pozdravcek
tyra

Andreja,
sem tudi tvoje starosti in imam podobno postavo. Tudi sama sem spoznala, da mi bolj pristajajo ožje hlače kot širše (isti razlogi kot pri tebi), zato po večini nosim samo takšne. Predlagam ti, da imaš zgornji del oblačil rahlo teliran – tako da majčka ali srajca nakaže tvojo linijo, pri tem pa sveeno pazi, da ne bo poudarijen tudi trebuha.

Raje malo shujšaj, v konf. št. 40 ali 42 boš zgledala mnogo bolje! Fantje imajo raje malo manj močne! LP

Bravo katarina! Pa ti si res inteligentno bitje! Jaz sem pa vedno mela filing, da bol ko se me da u roke prjet bol sem zaželena… Dej če nimaš kej bl pametnga za povedat se vzdrž takih komentarjev.

andreja preskoci taksne bedarije:) Nekaj more pametovati in biti v srediscu pozornosti..ne se sekirat….

Jaz pa sem velika 176:/.Sm suha in imam doouuge noge..kaj naj naredim da bom videti manša??ma kdo kkšno idejo:D?

Živjo.

Jaz sem visoka 181cm in imam višini primerno težo (bolj suho), pa sem zelo ponosna na svojo višino, ter se ne trudim bit nižja. Belik težko boš to dosegla, ti želim pa veliko sreče 🙂

Če pa slučajno najdeš recept pa ga napiši, me zelo zanima 😀

Lp

Zelo visoka deklata, ki bi želela izgledati malo nižja: ne nosite zgornjih in spodnjih delov v enaki barvi, npr. črnih hlač in črnega puloverja. Spodnji del obvezno v eni barvi, zgornjega v drugi, tako razbijete dolžino na več enot in posledično izgledate manjše. Če se da, si nadenite še pas. Npr. temen jeans, noter nošena bela srajca, rjav pas. Kmalu bodo zopet aktualni škornji, ki tudi razbijejo višino in monotonost, torej hop po njih.

Isto velja za kostime: ne nosite jih, če sta jakna in krilo v isti barvi.

Nujno se izogibajte oprijetim pulijem, saj vas blazno povišajo. Zelo vam znajo pristajati malo širše krojeni zgornji deli, npr. majice z netopirskimi rokavi. Ali pa po drugi strani asimetrično krojeni zgornji deli, ki zopet prinašajo dinamiko v visoko postavo. Npr. talirana jakna, ki ima zadrgo speljano postrani.

Nikakor ne nosite predolgih jaken, takih čez rit. Podaljšajo postavo in jo postarajo. Torej ali krajše jakne ali že bolj plaščke.

Morda si omislite kakšen zanimiv in masiven nakit okoli vratu, da potegnete pozornost na obraz.

Sicer pa le pogum, veste, koliko deklet vam zavida?! 😉

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

hej!
sem manjše rasti 160cm 54kg in imam širša ramena…kakšna oblačila (kroj, barve, vzorci) bi bila primerna zame, da bi bila videti višja in da ramena ne bi tako izstopala?

Živjo, Mateja205,

za videz višje postave predvsem pazi, da nosiš takšna oblačila, ki te optično ne razbijejo na pol. Torej ne nosi npr. črnih hlač in rdeče majice, temveč črne hlače, črno majico, čez pa npr. malo daljšo asimetrično jopico. Če sta zgornji in spodnji del obleke venaki barvi, to postavo optično zooža in poviša. Če želiš zraven kombinirati še katero barvo, jo nosi na jopici, jakni, plaščku … Tudi obleke so super za povišanje postave, sploh če zraven oblečeš podobne barve nogavice. Čez obleko nikakor ne nosi pasu, ker te bo to še skrajšalo, temveč si raje nadeni daljšo verižico, npr. z obeskom. Sedaj so zelo modni čevlji s platformo ali polno peto, ki so tudi zelo udobni in se da v njih preživeti cel dan. Kar se tiče ramen, predlagam, da poskusiš z raglan rokavi. Zelo se obnesejo tudi asimetrično krojeni zgornji deli, npr. če je pri jakni zadrga postrani ali kaj podobnega.

Upam, da to kaj pomaga.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

New Report

Close