Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stilago

stilago

Ima kdo kakšne izkušnje z njimi? prvič sem se opogumila in kupila preko spleta. Plačilo po povzetju. Zdaj, ko čakam na robo, pa sem začela dvomit v svojo odločitev. No, skratka…. imate pozitivne ali negativne izkušnje z njimi?

Jaz sem že naročila preko njih. Dobila, plačala po povzetju, vse ok.

Sem že naročala prek njih, plačala po povzetju in vse OK (sem preverila cene za točno tak izdelek še drugje in so bili dejansko precej bolj ugodni).

Vse ok, na izdelek pa čakaš čisto različno dolgo. Jaz sem sicer naročala, ko se je družba imenovala še Cle Cle, ne vem zakaj so se zdaj preimenovali. Včasih ti prinesejo če žez 2 dni, enkrat sem pa čakala skoraj 3 tedne.

Jaz grem danes po pošiljko, ki sem jo naročila v decembru (ampak tam je pisalo, da bo dostava šele naslednji mesec). Je pa pošiljka bila nekje v Bratislavi. Jaz samo upam, da so to originalne firme.

Drugače pa imajo zame polno stvari zanimivih in lepih…Danes bom videla, kako številke ustrezajo.

Jaz pa sem ravno danes listala po BON PRIX katalogu in naletela na krilo, ki ga prodaja tudi Stilago…

Stilago navaja, da je cena krila 70 eur, zdaj znižana na 29 eur

Bon Prix pa ima ceno za krilo 27,90 eur

Gre pa za tole krilo:

http://www.stilago.si/index.asp?tn=productview&pid=308368

Gre za popolnoma isto sliko, samo ozadje so malo retuširali :))

Pfuj šalabazerji 🙂

Pozdravljeni!

Zahvaljujemo se za komentar in dobro opažanje. Bon Prix je resnično oglaševal identične izdelke, vendar iz bistveno manj kakovostnih materialov, kar jim je posledično omogočalo postavitev veliko nižje cene. S takratno situacijo smo bili seznanjeni in nemudoma tudi preprečili, da bi se ponovila.

Upamo, da vas bomo v prihodnosti prepričali v kakovost naših storitev.

S prijaznimi pozdravi,
Stilago ekipa

Ne, šalabajzerji in nategovalci strank ste vi in vaš šef Šeško, ki nas še na takih forumih ne morete pustit na miru!

Dol s Stilagom!

Mi smo narocali ze prej pa je bilo vse v redu prejsni teden smo pa narocili skornje ko smo jih dobili smo dobili 2 leva ko smo klicali za reklamacijo so rekli da teh skornjev ni vec cez kaksno uro smo jih pa zopet narocili iste danes smo pa dobili paket in glej 2 desna skornja sta bila notri takoj smo klicali nazaj tako da bomo to zopet reklamirali ker bo njihov odgovor da izdelka nimajo vec da bodo vrnili denar denar bomo pa cakali en mesec tako da kar se tega zadnjega narocila tice nismo zadovoljni
LP

New Report

Close