Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek STILAGO

STILAGO

PRED ČASOM SEM NAROČILA OBLEKO IN DANES JE KONČNO PRIŠLA. ampak se ne morem znebiti občutka, da jo je že nekdo nosil, da je rabljena. tudi material izgleda tako kot če bi ga na previsoki tamperaturi opral.

Jaz pa imam dobre izkušnje – 2x desigual in 1x kavbojke – vse OK, jutri pa dobim še gumijaste škorenjčke in upam, da bodo tudi Ok za aprilske nalive…

Pri Stilagu sem kupila bombažno majico ki se je po parih pranjih, nobenega sušilca, začela trgat. Očitno je bilo preperelo blago, tako da sem odkupila neko preležano robo
Nikoli več.

Enako pri Fashiondays, jakna, etiketa je bila odrezana, odrezan rob nacefran in po jakni so bile pasje dlake. Fuj in fej. Tudi nikoli več.

Pri Stilagu sem kupila bombažno majico ki se je po parih pranjih, nobenega sušilca, začela trgat. Očitno je bilo preperelo blago, tako da sem odkupila neko preležano robo
Nikoli več.

Enako pri Fashiondays, jakna, etiketa je bila odrezana, odrezan rob nacefran in po jakni so bile pasje dlake. Fuj in fej. Tudi nikoli več.

Nikoli več.

Tudi mene so nasankali s kvaliteto.Prav tako Stilago.

Za avtorico:

je čisto možno, da si dobila nošeno obleko. Ena znanka se je prav hvalila, da je naročila hudo obleko, ki jo je OBLEKLA na poroko, potem jo je oprala in poslala nazaj, da ji ne paše. Tako je prišla do zastonj obleke, ki bi jo itak obleka samo enkrat.

New Report

Close