Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stilago

Stilago

Drage monovke, rada bi si naročila kavbojke v spletni trgovini Stilago, ampak mi nekaj ni ravno jasno glede velikosti, v tabeli pa tudi ni opisa. Rada bi naročila te kavbojke http://www.stilago.si/outlet/zenske/hlace-192387/hlace-192518/kavbojke-sive-1357482.html
Moja velikost hlač ki jih običajno kupujem je 36, a mogoče katera ve katero velikost moram naročiti pri teh hlačah? Hvala za pomoč

36 naj bi bila 26.

Ma daj no. Te hlače niso vredne 10€. Sploh je pa vse pri njih vredno 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} napisane cene.

Lahko jih vrneš, če ti ne bodo všeč. Ali pa zamenjaš številko. Denar bo vrnjen.

Mere velikosti 27: Obseg pasu 76 cm, obseg bokov 92 cm, dolžina zunanjega roba 110 cm, dolžina notranjega roba 89 cm, obseg hlačnice 38 cm, obseg gležnja 36 cm.
Model je visok 173 cm in nosi velikost 27.

Vsaka firma ima velikosti malo po svoje. Jaz nosim cifro 34 ali 36, pa so mi 26 pri večini firm premajhne, razpon je od 26 pa do 29, ene kavbojke imam celo cifro 30.

Fuj, kakšno grdo ploščato rit naredijo, nizki žepi in elastan. Pa tisto sliko poglej, ko jih kaže od strani…

Hvala za odgovore in pomoč, tebi ABE in tebi žal.. pa sporočam da ne prosim za mišljenje ampak za pojasnilo številk če slučajno niste pismene.

Vem da nisi spraševavala o mnenju glede izdelka, pač pa o številki.
A moram reči, da sem tolikokrat že slišala, da so bili ljudje razočarani nad oblačili Stilago, ko so dobili izdelek ter ga oblekli. Nikakva oblačila, je pa res, da ne komplicirajo ter takoj vrnejo denar, če ti ni OK.
jaz ne kupujem oblačil preko spleta, moram probat, da vidim, če je cool.

Na denar čakaš par tednov, ni takoj nakazan.

Oblačila znamk, ki jih poznaš, te ne morejo razočarat oziroma če te razočarajo, za to ni kriv Stilago, ampak firma. Imajo pa en kup svojih firm, za te pa ne morem rečt, ker ne kupujem.

New Report

Close