Stilago
Narocila 3x. Ene hlace trenirko so se mi zacele trgat po sivu kjer je vsita etiketa na hlace. Ze po par pranjih so zbledele (temno modre) pa sem prala na programu za občutljivo perilo. Majica se mi je raztrgala na zepu (zep na prsih) po kaksnem tednu, druga majica se je zacela cufat po šivu po kaksnem mesecu. Partner narocil hlace trenirko in nima nobenih tezav. Jaz vem da tam ne kupujem vec. Hlace, ki sem jih kupila na štantu v bosni so boljse kvalitete kot tiste, ki sem jih narocila pri stilagu. Da pripeljejo oz dostavijo narocilo pa traja, ker cakajo da dobijo vec narocil, nato cakajo se da od dobaviteljev dobijo robo in potem mine kar nekaj mesecev.
Moje mnenje o Stilagu je tako-tako. Imajo ogromno izbiro, na netu izgleda vse lepo, kakšno je pa dejansko, pa lahko vidiš šele v živo. Sem že večkrat naročevala pri njih. Včasih sem bila s kvaliteto in krojem zadovoljna, drugič niti najmanj. Če je bilo tako, sem pač poslala nazaj ( s tem ni nobenih težav- v roku 10 dni sem dobila povrnjeno kupnino). Se mi pa zdi, da so cene glede na kvaliteto malo visoke. To je kar velik minus, poleg čakanja na robo, ki se lahko res vleče (da ne govorim o tem, da se je meni že parkrat zgodilo, da sem po 3 tednih čakanja dobila sporočilo, da določen artikel ni dobavljiv).
Jaz kupujem rdno v Stilago in je SUPER!
Če kupuješ v out letu, dobiš stvari v roku 10 dni (oz. itak prej), če pa kupuješ osale, pa v roku ki je določen 2-4 tedne, tako da ne vidim panike, za tiste ki jamrajo da čakajo – saj pa piše, kako dolgo približno bo roba hodila,….
Za tiste ki pa pravijo, da dobijo sprano, uničeno, razparano,…… no pa ne kupujte neke “krš”robe, ki je poceni. Stilago ina VELIKO modnih znamk, ki so zelo kvalitetne in ugodne. Sama najraje kupujem pri njih Pepe JEans, Desigual, Guess, Kalvin Clein in za otroka Next. Kuim tudi kaj od Buffalo ali Bilabong ter osalega, ki vem da je klvaiteta. Je pa zelo ugoden nakup.
Kak za koga, meni je super….
Lp