Stilago in Fashion days
Bilo je samo vprašanje časa. Glede Stilaga. Prodajali so oblačila slabe kakovosti po vrhunskih cenah. 2x naročila pri njih in bila obakrat razočarana- vse cotasto, razvlečeno in razbarvano ali zmuckano po parih pranjih, cena pa, kot da bi kupovala v Commi ali s.Oliverju, kjer imajo za takšno ceno vsaj neko zadovoljivo kvaliteto.
V večji meri so bili outlet in so prodajali oblačila preteklih sezon po ugodni ceni. V zadnjem času so poskusili s prodajo tudi novih kolekcij, ampak se ni prijelo. Prav tako so se akcije zelo ponavljale in ni bilo veliko novih ugodnih ponudb. V tujih člankih in blogih sem zasledila, da je eden izmed vzrokov ta, da so se pojavili v času recesije, ko je ostajalo veliko blaga, sedaj pa so se podjetja oz. korporacije prilagodile in ne proizvajajo več toliko in posledično tudi ni toliko neprodane stare robe. Druga zadeva pa naj bi bili višji interesi močnih, vendar poceni blagovnih znamk in težava konkuriranja. Vglavnem, vse se najde na internetu, potem pa si vsak ustvari svoje mnenje. Je pa Fashion days v nekaterih državah še prisoten.Jaz bom pogrešala zlasti Fashion days, pa tudi Stilago. So imeli določene blagovne znamke, ki jih kupujem in jih v Sloveniji ne moreš kupiti v trgovinah ali pa jih kupuješ po zasoljenih cenah. Me ni motilo, da gre za stare modele, nekatere tudi res stare…
živjo, tudi jaz sem 2 leti nakupovala pri stilagu in fashion days, včasih so bila oblačila super, včasih pa tudi ne.
zanima pa me, ai je še katera v takšni zoprni situaciji, kot sem jaz; kajti ko so zaključili poslovanje, sem jaz imela pri sebi še en paket, ki sem ga nato vrnila (neustrezne izdelke) konec julija, pa še do sedaj nisem prejela vračila kupnine, ki znaša blizu 200 €!
poslala sem email in so me napotili na angleški oddelek na slovaškem, od njih sem prejela le en email, da bodo uredili in od tega je minilo že en mesec!
ali ima katera kakšen predlog kam naj se obrnem :/
LP
Jaz sem paket vrnila kmalu po tistem, ko so nehali, in sem denar potem dobila vrnjen 23. 7., sem šla prav preverit. Oglasili so se pa slovenski zaposleni, ker sem pojamrala, da nisem tako kot običajno dobila obvestila o vrnjenem paketu. Imajo tudi stran na Facebooku, poglej tam, ali je še kaj aktivnosti gor.
Na Stilagu sem kupovala izključno v Outletu in akcijah firm, ki jih poznam in se prodajajo tudi drugje. Zadnja dva nakupa sta bila zimska jakna in zimski plašč za cca 10 procentov cene – sem preverila tudi na drugih straneh, kakšna je cena in kaj je to za ena firma. Jakna stoprocentna volna, čudovit kroj, znana firma, za 35 evrov!!! Plašč je sicer malo manj posrečen, zelo dobra mešanica volne in sintetike, 40 evrov. Polna cena pa odvisno od spletne strani med 400 in 600 evri.
Tista roba njihovih neštevilnih imen neznanega izvora, ki je na netu ne zaslediš nikjer drugje kot na Stilagu, pa dejansko že na prvi pogled ni zbujala zaupanja, poleg tega so bili res nemogoči kroji.