Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stilago Outlet

Stilago Outlet

A je že kdo kupoval v spletni trgovini Stilago Outlet? So kakšne slabe izkušnje?

Ne, zakaj. In res so hitri.
Jaz kupujem druge firme, ne njihovih no name izmišljotin. Zaenkrat je bilo vse okej. Prej vedno preverim ceno, ker nekatere stvari lahko drugje dobiš ceneje, večinoma pa ne.

Aha, pol jih priporočaš. Imam ogledano eno torbico, a ker pri njih še nisem kupovala, sem rekla, da bom vprašala.

So ok, vendar recimo če ti blago ne ustreza moraš sam plačati poštnino. Zadnjič me je stalo 7 eur za vračilo neustreznega blaga..

Zanima me še, ali so izdelki res originalni, ali so vendarle “nesledljivega porekla”?

Jaz sem kupila že več izdelkov in sem bila večinoma zadovoljna. Samo enkrat je prišlo nekaj drugega kot sem naročila in sem jim izdelek vrnila, poštnino so mi pa tudi vrnili, ker je šlo za njihovo napako.

So oridžinal, vsaj tisto, kar sem jaz pri njih nabavila. Nekateri imajo gor tudi tiste vseevropske liste s ceno za različne države.

Super! Punce, lepa hvala za vse informacije. Grem naročat 🙂

Jaz imam z njimi tudi dobre izkušnje. Je res, da nekaj časa traja, da dobiš (recimo najmanj 3 tedne), tudi denar vrnejo v približno istem roku, a vedno pošteno. Vmes te obveščajo o dobavljivosti, lahko pa tudi kaj vprašaš, če se ti zdi čudno.

Ravno danes sem dobila paket s perilom. Zeloooo lepo in dva tedna pred rokom 🙂

New Report

Close