Najdi forum

Ali je že kdo letoval v Stinici.Prosim čimveč informacij.Hvala.

Pa kaj res nihče ne pozna ta kraj? Pa Slovenci so tam kupovali apartmaje pred leti. Mene zanima plaža (morje) in podobno. Se pa nahaja nižje Crikvenice oziroma čez se vidi otok Pag. Prosim za pomoč.

Bila sem v apartmajskem naselju 10 let nazaj. Voda globoka in zelo mrzla, plaža slaba, veliko stopnic, nimaš pa kaj delat, če ne igraš tenisa. Rezervirano smo imeli za 10 dni, pa smo šli drugi dan domov. Ne se ozirat name, vsak ima svoj okus. Malo naprej je Prizna, kjer je trajekt za na Pag, kjer smo preživeli krasen dopust.

Ja, Irena ima prav. Če nimaš čolna, da hodiš na plažo na Rab, Dugi ali kateri drug majhen otok, potem Stinica ni zate, sploh , če imaš otroke. Plaža je kamnita, voda mrzla zaradi vrulj ( dotoki hladne sladke vode), sence nikjer, zabave še manj, razen, če greš z družbo…., ko piha burja ni najbolj fino…, skratka Stinica ni kraj kjer bi še želela preživeti svoj dopust. Nahaja se 40-50 km nižje od Senja, torej nižje od Crikvenice in pri Jablancu, kjer je postaja za trajekte, ki vozijo na Rab.

Lepa hvala.Majda

Še eno vprašanje prosim, oz.dve: Je vsaj kakšna trgovina,slaščičarna, gostilna ali buffet,vsaj za osnovno preživljanje.Ali tudi apartmaji nimajo sence.prosim za odgovor in hvala lepa.imam nammreč možnost najema apartmaja za 25.000 Sit za 14 dni in rada bi se odpočila.Lansko leto smo bili v Vrsarju-prekrasno, ampak vrvež obveznosti večerja in polne plaže Italijanov (nič nimam proti njim,da se razumemo) preveč lepo oblečenih žensk,tudi naplaži.Sita sem oblačenja in vsega že za v službo,rada bi mir in enostavnost.Ali je tudi burja pogosta?
l.p.Majda

Ker je že 10 let od mojega dopusta v Stinici, se je gotovo kaj spremenilo na bolje.
Sence ni. Razen če so kaj posadili. Vem za gospo, ki je kupila apartma, sedaj pa nihče noče z njo. Sami se boste morali odločiti, ker ima vsak svoj okus.
Pa lep dopust! Jaz grem na Rab.

Če me spomin ni zapustil trgovina je, tudi dokaj dobro je bila založena, mislim, da je tudi picerija ( tedaj ni obratovala ), spomnim se, da smo hodili po nakupih tudi v Jablanac ( to je zelo majhen zaselek ), časopise pa so nam nosili prijatelji z Raba. Nekateri so si Delo “preusmerili” na dopust, tako da jih je čakal na recepciji. Sence je res bolj malo, vendar, če si dobila apartma v pritličju, potem ti ne bo hudega. Pritlični apartmaji imajo atrij, če pa si v prvem nadstropju, potem imaš balkon. Ne boš ga polomila, če boš s seboj vzela sončnik. Pozanimaj se, če je v apartmaju kakšen žar, saj prodajajo ribiči sveže ribe, tudi za škampe se lahko dogovoriš… Nazadnje sem bila v Stinici pred 6 leti, tako da za vse spremembe ne vem, verjetno pa se je stanje izboljšalo. Burja …hej, kakor kdaj. Tedaj daš pač pulover gor in čitaš. Skratka, želim ti prijetno bivanje.
P.s. Apartmaji so grajeni tako kot v Barbarigi. Garsonjere oz. nekateri so malo večji, saj imajo še eno nadstropje, kjer je spalnični del.

Res hvala za tvoje odgovore, če pa se še kaj spomniš pa te prosim,da mi napišeš.
Še enkrat hvala.L.p.

Dopust v Stinici je za mano,čeprav sem se bala kako bo.Zame je bilo superrrrrrr.
Za apartma smo plačali 50.000,00-4 osebe-14 dni,stopnice me niso motile,voda(morje) prekrasno čisto,ni kaj,lepo je bilo in še bi šla,če bi dobila tak poceni apartma, leeepe pozdrave obema.

New Report

Close