Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek štiri ali tri enake številke na uri

štiri ali tri enake številke na uri

Ali je res, da če vidiš štiri enake številke na uri ali 3 , da to prinaša nesrečo?

Mama mia… Ja, verjetno je res, če v to verjameš…

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ja, je res. Še posebej, če vidiš tri ali pa celo štiri šestice.
To je namreč hudičevo število in v roku 66 minut se ti nekaj hudega zgodi. 666{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

Če se ti pa to zgodi še v petek 13 v hotelski sobi 613 -je pa katastrofa. In če še elektrike zmanjka in zaslišiš mijavkat mačko – je garantirano črna – in to je HUDO.

no, to je pa že rahlo zbadanje. eni so pač malo bolj vraževerni. je pa res, tako, kot je rekla žogica nogica, če verjameš, je pač res. l.p.!

Zalika, kaj bi to! Še hujše je, če imaš v hotelski sobi še lojtro in greš ravno v tistem trenutku, ko zaslišiš mijavkat črno mačko, ravno pod njo, ker ni elektrike, se zaletiš v ogledalo in ga razbiješ. :((( To pa RES prinese nesrečo, pa ne samo 7, ampak 77 let.

mi pa vzamemo to kot da prinaša srečo 😉 sploh 22:22 .. jupi!
pa še ful različnih kombinacij 🙂 a ni lepo, da ti nekaj srček pogreje skoraj vedno, ko pogledaš na uro hehehe

Ja, mi tud vzamemo štiri številke hkrati za srečne številke. Saj veš tisto – pesimist: lonec je napol prazen, optimist: lonec je napol poln!

Lari fari!

Ta številka je srečna tudi pri nas, sin je prijokal na svet ob 22.22.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Tudi pri nas je 22.22 srečna ura – ko jo z možem vidiva, se spogledava in rečeva: Zaljubljen(-a) sem vate!

Katjusha kako lepo mm….

vsak sam išče srečo po mnogih strmih poteh ko jo najde in je sam srečen in jo lahko deli z drugimi

vsak dan na uri vidim številke 11:11 21:21 19:19
kaj nap bi pomenile?

New Report

Close