Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stiska me zadaj v prsnem košu

Stiska me zadaj v prsnem košu

A mi zna kdo povedati, zakaj me stiska v prsnem košu (zadaj, ne spredaj). Samo spat grem, pa se zbudim, kot bi me en stepu, ker boli samo ko se premikam. Kr nekej.

Uf, kar nekaj vzrokov je lahko ta tole, ampak pravega ti bo povedal tvoj zdravnik.
Recimo, včasih bolijo pljuča tudi na hrbtni strani.
Lahko je bolečina od vratne hrbtenice. Boli do sredine hrbta.
Kdor si je kdaj poškodoval rebra, pravi, da boli tudi v hrbtnem delu.
Nategnjene hrbtne mišice bolijo prav tam, kjer opisuješ tvojo bolečino.
Kot rečeno, pot pod noge in k zdravniku!

Mam občutek, da je problem zadaj, na levi strani (na začetku reber). Kakšno leto nazaj me je tolk stisnilo, da sem bila fertik 10 minut. Sedaj se pa to ponavlja mal pogosteje, samo ne tako hudo in ne na istem mestu, ampak se širi gor in dol (bolečina se širi po hrbtu navzgor, sedaj je prišlo že so višine srca). Zadnjič me je, ko sem počepnila, danes pa po kavi. Kot bi me en udaril ali stisnil… samo me noben ne. Čuden je, ker ne boli tako, kot npr. boli glava ali trebuh.

Mam občutek, da je problem zadaj, na levi strani (na začetku reber). Kakšno leto nazaj me je tolk stisnilo, da sem bila fertik 10 minut. Sedaj se pa to ponavlja mal pogosteje, samo ne tako hudo in ne na istem mestu, ampak se širi gor in dol (bolečina se širi po hrbtu navzgor, sedaj je prišlo že so višine srca). Zadnjič me je, ko sem počepnila, danes pa po kavi. Kot bi me en udaril ali stisnil… samo me noben ne. Čuden je, ker ne boli tako, kot npr. boli glava ali trebuh.
[/quote]

Lahko je mišica, lahko hrbtenica, stara poškodba, pljuča (pljučnica, bronhitis….), mene recimo je cel prsni koš vključno s hrbtno stranjo bolel od hudega refluksa. To je zelo čudna bolečina, v kombinaciji s pekočim požiralnikom, bolečinami za žličko, zbadanjem v rebrih. Pojdi k zdravniku, ker je preveč možnosti, da bi dobila zanesljiv odgovor samo na podlagi opisa težav.

Mogoče je pa res samo mišica, ker sem ene dva dni čutila mravljince v levi roki…

Ja, to je lahko znak težav s hrbtom. Ni pa nujno.

To kar opisuješ, so lahko ledvični kamni. Pojdi na ultrazvok in naj pogledajo.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Podobne tezave sem imela tudi sama. Imate zolcne kamne. Ob neprimerni prehrani (kava, alkohol, mastna hrana,..) pride do napada, ko se kamen zatakne v zolcniku in od tam potem izvira bolecina, katera se siri v hrbet. Mravljincenje roke pa je posledica tezav z hrbtenico.

New Report

Close