Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Stiskanje mozoljev na plaži in celo v lokalu

Stiskanje mozoljev na plaži in celo v lokalu

Ta teden smo bili na morju, kjer so partnerice svojim partnerjem stiskale mozolje. Ena je to počela celo v lokalu! Pa kaj jim je?! Nimamo vsi dobrih želodcev! Ko je ena to počela v moji neposredni bližini, se mi je kar obračalo. Če nameravate stiskati mozolje, to počnite doma, ne pa na javnih mestih, kjer je veliko ljudi! Sicer pa stiskanje mozoljev sploh ni priporočljivo. Packi nemarni!

Če kdo izmed vas to počne, vam to sporočam, da to nehajte početi, saj niste sami!!

Bolj zaskrbljujoce je to, da se to pocne takrat ko se preseze blizina na posesivnost…

Vsako leto take paciente gledam na morju, tipi, prosim odgovorite, kako to prenašate, zakaj pustite, pejte se pozanimat h kozmetičarki, kako se to strokovno in sanitarno ustrezno dela. Nisem pa še videla obraten pojav, da moški ženski šari po mozolih v javnosti. Nemarno in gravž, nevrotično, nespoštljivo do partnerja. Ženske….to je res sick, a nimate drugih vsebin za počet na plaži ???

Men je pa seksi ko pete brusim na plaži, prišparam na parmezanu za kosilo


Res dobro. Pri nas v službi si ena med pavzo pili nohte na roki. Paše h kavi.

Jest sem bila v Lidlu, ko je ena debela ženska, fantu pred policami za kruh po glavi “brskala”… men se je želodec okoli obrnil in potem kruha sploh vzela nisem….

Ljudje so postali čist razpuščeni…. skoraj kot živali….

Sedaj sem se spomnila na opice. Najbrž vsi veste, da opice opicam brskajo po kožuhih… na ta način priznavajo avtoriteto tistega, kateremu brskajo po kožuhu… no, pa naj še kdo reče, da je človek kaj bolje od opic…

To je verjetno v smislu, da med letom popedenajo le tisto, kar se vidi (obraz, roke), ker se pod obleko nič ne vidi – včasih se vonja že ob 6 zjutraj oz. ta teden na busu kar cel teden in sem se zbala, da bo šel moj zajtrk vsak dan po gobe. No, ko gredo pa na morje in se slečejo, pa verjetno menijo, da morski zrak in morska voda ozdravljata vse. Zato jim potem nekateri le pomagajo pri operaciji, ker bo potem itak morska voda vse razkužila in odstranila.
Saj bi bilo še smešno in bi take le bral, dokler nisi kje v bližini.

Kako pa kaj med letom s čevlji hodiš, da se ti tok parmezana pol nabere za cel mesec, ko ga nato še dam neseš, da ti ga ni treba za kuho kupovat? )))

v bazenu v Moravcih je ena babnca stiskala mozolje svojmu dedu, ma, smo ga zašibali ven, da sta sama not ostala 🙂

O, to ti pa rada verjamem! Teh butastih bab tudi jaz ne bom nikoli razumela. Pa kje jim je pamet, pa moškim tudi, da jim pustijo rovariti po NJIHOVI koži, in to vsem na očeh, da jim ni neprijetno, no! Pa to so predvsem babe take koze, ki jih srbijo prsti. Nagravžno, da bolj ne bi moglo biti!


Namesto da bi njiju nagonili ven iz bazena.

Tipično slovensko. Namesto, da bi ju ven poslali.

v lokalu še gre 😛
https://youtu.be/rPawV9RU-OU

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Tole ni pa nč pimplnu podobn veš ))))

New Report

Close