Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stojalo za sušilni in pralni stroj

Stojalo za sušilni in pralni stroj

Dolgo nazaj sem videla nekakšno stojalo, pravzaprav je izgledalo kot omara. Od spodaj je bil postavljen pralni stroj na tla kopalnice, pol pa je bila na polici nad pralnim strojem postavljen še sušilni stroj. Ojma, sem zakomplicirala, če me zdaj kdo razume… Torej eden nad drugim, samo ločeno. Če je kdo kaj takšnega tudi videl, naj me lepo prosim spomni kje, če ve še pa za ceno, pa bom skoraj mogla kavo ponudit.
lep dan

Mi smo našli zelo poceni rešitev.

Na pralni stroj smo postavili sušilni ….. :))))

To tud mene zanima.

Zakaj pa je potrebno stojalo? Saj hkrati s sušilnim strojem dobiš posebne priseske (4 kom) ki jih pritrdiš na dno stroja in služijo za pričvrstitev sušilnega stroja na pokrov pralnega stroja. Mi imamo tako že skoraj 10 let.

Ni res te seski so zato, da se pritrdi sušilec tudi na tla. Žal pa razumem gospo, ki išče stojalo, ker ga tudi jaz. V mojem primeru je globina pralnega stroja 40 cm, sušilca pa 60, kar pomeni, da ne gresta nikakor en na drugega. Zakaj bi kupovala nov pralni stroj, če lahko stojalo? Verjetno ga bo najbolje dat kar naredit enemu privatniku. Poleg tega sem prepričana, da je to tudi bolje kot, da je stalen pritisk na pralni stroj.

New Report

Close