Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stokke tripp trapp

stokke tripp trapp

Živjo!

Za mojega sinčka bi rada kupila navedeni stolček. V Baby centru stane 180eur, na Bolhi pa sem zasledila, da jih prodajajo po 70, 80 eur! Vendar sem v dvomih, če so slednji original. Ali imajo serijsko številko (kot vem, je nimajo in zakaj ne)? Torej, so original ali ne? Hvala

ja so original. Lej jaz sm tud na bolhi nasla in vprasala ce je original in mi je rekla da so delavci novolesa dobili te stole kot odpravnina pa da jih prodajajo. Sem ga kupla in takoj ob srecanju vidla original embalazo.

So original, tudi škatla je stokkejeva. Vsah delavec je lahko določeno količino kupil po nižji ceni, potem jih pa prodajo naprej.

Pa en lep dan želim, Joan

Hvala vsem za odgovore! Me pa vseeno zanima če imajo serijsko številko? Ker ta na bolhi naj je ne bi imel! Zakaj ne?

Kaj ti bo serijska številka? Važno da so originalni in z varovalom.

Pa en lep dan želim, Joan

Nekako dvomim, da je original, ker ni serijske številke! Zakaj je ne bi imel, če ni “fake”?! Ker si res ne želim kupiti ponaredka…Hvala in lep pozdrav

Kupi v Baby centru pa bo imel serijsko številko. Če ne zaupaš je škoda dati tistih 80€.

Ker so brez serijske številke manj vredni in se jih ne da prodajati npr. v kakšni trgovini. Tako si jih svoje čase, ko so jih še delali v Kočevju za Stokke, tudi lahko kupil. So bili original, vendar brez kakšne številke in njihovega original znaka. Mi smo tako kupili dva.

Mis mo kupili dva stila na BOlhi, oba po cca. 80€ – v razmaku 2 let.
Oba sta bila v orig. embalaži, nova, z varovalom.
Za ceno enega v BC sem tako dobila 2 – pa še varovalo zraven – v BC moslim, da ga moraš posebej dokupiti.
Zadovoljna 🙂
(sem pa obakrat preverila po telefonu, če je res original – in šla na zaupanje hehe)

Hvala vsem!:) Imam samo še eno vprašanje…D Dodatno se da še kupiti plastične letvice (od Stokke) proti prevračanju stolčka! Ali imajo vaši možnost pritrditve le teh ( spodaj v nogi luknjice z navojem)? Hvala in lep dan:)

???
Nimam pojma, kakšne letvice imaš v mislih?
Sem pogledala, naš stol nima dodatnih luknjic spodaj (ali pa jih ne vidim). Drugi stol trenutno še ni v uporabi, ta ko da ne vem.
Ampak res nevem kakšne dodatne letvice bi to bile. Meni stol tudi brez njih deluje zelo stabilen 🙂

Mogoče sem se malo narobe izrazila! Gre za stokke tripp trapp varovalo, ki se ga tudi prodaja na bolhi. Je kot neki podaljšek nog, za še večjo stabilnost stola. Stane okoli 20 eur. Mogoče ima to le novejši model stolčka…;) Hvala še 1x, mogoče se pa le odločim za nakup!:)

New Report

Close