Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stolček trip-trap za 6 mesečnike – DA – NE?

stolček trip-trap za 6 mesečnike – DA – NE?

Kakšen stolček ste nabavili svojim dojenčkom na začetku? Je trip trap stolček v redu že za 6 mesečnika? Ima katera izkušnje s tem stolčkom tako zgodaj?

Če otrok samostojno sedi, ne vidim razloga zakaj ne. Pri nas se je super obnesel in je še vedno v uporabi.

ne, je še premajhen

Ja, jaz sem ga imela za obe hčerki. Vendar mora otrok že znati sedeti – tako je pri vseh stolčkih za hranjenje. Če ne, ga je potrebno pri hranjenju podložiti z blazinami. Trip trap uporabljamo še sedaj, ko ima 6 let, ker ga je možno spremeniti v pravi stol.

Peg Peregov stol prima pappa je najbolj (za mene) uporabna za male otroke. Ima veliko naklonov, in še veliko višin.

Ne, za tako majhne so boljši klasični otroški stolčki,ker dajejo več opore.

Prima pappa. je najboljši.

Tud jaz imam peg stolček prima pappa diner.

Pri obeh sem uporabljala Trip trap nekje od 6 meseca starosti. Načelno naj bi otrok že znal samostojno sedeti, drugače ga pa obložiš še malo. Otroci hitro rastejo in čez kakšen teden je situacije glede sedenja že lahko popolnoma drugačna kot danes. Pa itak v tem stolu ni ure in ure. Toliko, da poje tisto kašo ali pa kosilo ( cca 15 min). Jaz ga ne zamenjam za noben drug stol.
Kar brez skrbi ga lahko uporabljaš.

LP Maja

Lep pozdrav !

ja. moja je bila pri tej starosti v trip trapu.

kje ste pa trip-trap stolček kupile, ugodno?

jaz sem ga imela še od sina; torej bil star že 15 let, ko ga je hči začela uporabljat.

Za take malčke je najboljši Peg Perego Prima Pappa.

Meni se tudi zdi najboljši Peg perego prima papa.
Trip trap pa za malo starejše.

Moja dva sta šla oba direkt v trip trap.
Če uporabiš iskanje, boš izvedela, kje ga prodajajo malce ceneje (ker ga delajo v Sloveniji), ne vem pa, če to še drži.

moja je stara 6 mesecev in tistih 15 min, da poje par žličk jo dam v triptrap

Jaz sem trip-trap zelo ugodno kupila v trgovini Zapravljivček v Medvodah. Moraš pa prej poklicati, če imajo na zalogi.

Ja, nas je bil v triptrapu. Oblozen ob straneh z dvema blazinicama 🙂

New Report

Close