Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stolčki – drugič

stolčki – drugič

hvala vsem, ki ste sodelovale v mojem prejšnjem postu in mi postregle z informacijami o stolčkih prima pappa in brevi.
kolikor sem razumela, je prima pappa malce udobnejši (morda bolj tapiciran), po funkcionalnosti pa ni razlik. oba sta verjetno tudi enako varna.

trip trap se tudi meni zdi, da je odličen, vendar za malce starejšega. naši sosedi so ga imeli in jaz sem še kot stara koklja rada sedela na njem.

aja, kaj pa npr. lesen stolček-mizica, kjer je stolček na mizici, potem pa daš narazen in lahko otrok uporablja mizico in stolček npr. za risanje.
videla sem v reklami, da jih imajo v rutarju za borih 5000.
je to pač “malo denarja – malo muzike”??

hvala
in lep vikend!!!

Ti stolčki za 5 jurjev so uporabni najdalj časa. Otrok lahko zelo hitro sedi v njem. Ni nič manj udoben kot prima pappa saj otroka ko se naje itak vzameš ven. Lahko pa dokupiš za stolček in mizico tako luštno notranjo oblogo, da malo zmanjša stolček za bolj majhne. Sem v Ikei videla rdeča naslonjala in na vsaki strani je visel cofek z zlatimi resicami. Kot kraljevič na prestolu:))

Po moje je ta kombinacija s stolčkom in mizico najbojša. Dejansko otrok to uporablja vsaj 4 leta.

Jaz sem bila zelo zadovoljna in sedaj vse skupaj čaka na drugega dojenčka:))

Mi ga imamo, kot opisuješ, stolček nad mizico, ko pa ločiš, pa sta stolček in mizica posebaj. Kupili smo ga že pred prihodom dojenčka in kasneje morali dokupiti še brevi stolček. Naš malček je začel jesti gosto hrano pri štirih mesecih in takrat še niti slučajno ni mogel sedeti v tistem stolu! Sicer je obložen z peno in prevlečen z pvc oblogo, ampak izredno neudoben, dojenček mora sedeti skoraj popolnoma ravno, pa še mala in lesena mizica je spredaj in če ti bo tam gor namazal kakšno špinačo ali korenček, je več ne boš dobila dol. Brevi pa uporabljamo od četrtega meseca naprej brez problemov, naklon hrbtnega dela stola smo spremenili, pa še igra se lahko v tem stolčku, saj ima zelo veliko mizico.
Zdaj ima sinko dobrih osem mesecev in lesen stolček z mizico uporabljamo samo takrat, ko smo na obisku pri babici.
Toplo ti priporočam brevi (ali prima pappa) stolček, ne bo ti žal!
Sicer pa ni nujno kupiti novega, kupi rabljenega, ti stolčki so zelo trpežni in gotovo se bo našel kakšen lepo ohranjen po simbolični ceni!

PS: samo za informacijo – mi smo kupili rabljenega, je kot nov za ceno samo 3000 sit. Malo pobrskaj po oglasih (bolha.com, ringaraja.net…)
Lepo noč ti želim!

No mi imamo ta stolček z mizico. Se da pa pri našem pladenj (oz mizica), ki je pred otročkom odstraniti in tudi čiščenje ni problem. Gre vse dol, celo če je hrana že zasušena. Je pa res, da ni primeren za 4 mesečnike in tudi koleščkov nima, da bi ga vozili okoli. Mi smo zelo zadovoljni.
LP Punček

Saj 4 mesečniki pa ponavadi ležijo v leažalnikih. No vsaj naš je in drugega stolčka nismo rabili. Tisti je služil za hranjenje do 6 meseca, potem pa hop v pravi stolček:))

New Report

Close