Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stoli in mize Murales

Stoli in mize Murales

Nameravam kupiti kuhinjske stole in mizo, pa so mi od vsega, kar sem videla na spletu, še najbolj všeč Muralesovi, čeprav se mi zdi so nadražji. Kako se kaj obnesejo, če jih kdo ima? Prosim, še za kak namig za kako drugo spletno stran …

Pri nas smo jedilniški sestav kupili pred približno 15 leti in moram priznati, da miza in stoli še danes
izgledajo, kot novi. Tako, da kvaliteta je dobra ampak cena pa je sorazmerno visoka.

imamo mizo + stole cca 5let, sem zadovoljna, super

Kupili pred 12 leti, izkušnje enake.

Kupili lani jeseni mizo in stole. Zelo zadovoljni. Cena res ni bila ravno najnižja, je pa kvaliteta na nivoju in tudi sicer – saj tega ne kupuješ vsak dan. Je bolje dat malo več in biti zadovoljen.

Kako pa naj vemo katero spletno stran si gledala?

Hvala vam za mnenja. Najbrž se bom odločila kar za Murales.

Pred dvema letoma kupili muralesove stole v Logatcu pri enem mizarju. Miza je mizarjeva, raztegljiva in se sklada z muralesovimi stoli. Zelo zadovoljni. So pa to bili edini stoli (pač bolj klasični, na 4 nogah), ki so res udobni, ko se usedeš nanje. Smo preizkušali vse mogoče v Lesnini, Stolčku,…, pa razen tega modela, ni bilo boljših.

Tudi mi jih imamo že kakšnih 7 ali 8 let. Super zadovoljni! Nič se ni razmajalo.
Morda edini minus to, da so stoli malo težki, ker so iz masivnega lesa – ampak to ni kriv Murales.

Vse mize, stole in kotne garniture imamo njihove. Toplo in iskreno – PRIPOROČAM!

Mi imamo pohvalimo 10 let, še vedno isto, res malo dražje, kvaliteta.

me zanima kater je to mizar,smo doma v bližini pa bi tud rabil kvalitetno raztegljivo mizo.Hvala

Mi imamo mizo + vse stole v hiši od Murales. Cena visoka, ampak zelo kvalitetno. Smo vmes poskušali polno stolov iz Rutarja in Lesnine, ampak smo morali vse odnesti nazaj, ker se je že po 2 mesecih majalo, paralo itd

Pred dnevi smo kuhinjo opremili z Murales stoli in mizo. Dvakrat smo popili kavico in pojedli zajtk in že opažam, da se na mizi pojavljajo risi/ črte. Glede na to da je miza vredna 600 €, sem negativno preenečen nad občutljivostjo materiala.

Kakšne so vaše izkušnje?

Kaj pa je za en material?
Predvidevam, da je lakirana. Lakirane površine so občutljivejše na udarce, praske…. od umetnih materialov (iveral, ultrapas…). Predlagam, da uporabljate podstavke za pogrinjke ali nabavite zaščitno steklo. Druga rešitev…. čez čas dajte mizno ploščo prebrusit in še enkrat polakirat.

New Report

Close