Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stolkel sem Porsche-ja.

Stolkel sem Porsche-ja.

Zgodba sveža kot žemljica. Izpred 15 minut.

Sinoči si fsedem na zofico domačo, odprem redbula in pričnem uživati v večeru, nakar dobim eno slutnjo in jo oddirjam v spalnico. Hočem reč…red bula ostane tričetrt.

Danes zjutraj si ga privoščim vzet s sabo…da ga bom lenobno posrebal po poti v službo, kar sem tudi storil. Sej veste…ena roka na volanu, ena počiva na sosednjem sedežu in drži bula, radio na glas itd….pa se mi nekje med Šambijami in Knežakom na zadek Clia napopa en LJ..nov, srebrni Porsche Carrera. Pizda, takoj sem bil na stand by.

Začnem ga ogledovat v špeglu in uživat v razgledu, nakar me je malo “potegnilo”, da bi si ga ogledal še iz zadnje strani.
Se začnem vlečt po cesti, in se umikat k robu, nakar je kmalu “prijel”..dodal plina in me obšel kot granatni izstrelek.

BINGO…pa te imam !

Desnica zmečka prazno pločevinko bulla in jo odvrže za sedež, popravim si stol, se usedem pokonci, obe roki na volan, plin-7000 obratov-tretja-7000 obratov-četrta, maximum obratov, kurba se mi na ravnini odmika jasno, ampak v prvih ovinkih sva že skupaj, seveda, tam je brez moči, tam na tem dirkališču sem jaz diplomiral.
Približujemo se v obratni smeri na dirki zadnjemu – 90 stopinjskemu…t.i. “Jerebovemu” ovinku…nakar se mi zdi, da mož vzame preostro linijo. Jaz vstopim noter čisto ob ograji na drugi strani ceste….in bi ga mogoče lahko po notranji strani stisnil ter obšel.

Seveda lastniki Porschejev težko požrejo to, da jih Clio 1,2 prehiti na tak pobalinski način, zato mi nekaj reče, ustavi se. In res zmanjšam “pritisk” nanj, ter ga gentelmensko počakam, da odpelje ovinek….lepo ujame Porša, ko le tega zadnji del odnese in počez vrže po cesti.
Nato pa nerazumljiva…začetniška napaka.

V trenutku bočnega drsenja, ko bi samo še moral tiščat skozi, se tip userje in odvzame plin. Porša…jasno…izstreli postrani na nasprotno stran…nakar tipu uidejo vajeti iz rok…zajaha robnik, ter ga ene 10 metrov “jaha in struži.
Zadnja kolesa strgajo travo in prah in zemljo pri strani, sprednja režejo v asvalt. Za njim se dvigne oblak prahu, pod njim milijarda iskric od železja ki ga brusi robnik.

Finale je pričakovan.
Ko centrifugalna sila popusti in gume zgrabijo…se tip izstreli pred mano, čez cesto na nasprotno stran v eno velikansko grmovje…ki ga zadrži pred izletom v dolino….in tam obvisi.

Jaz ustavim…4 žmigavce…in stečem do tipa…noter nek popoln šmiker z šarmantnimi brčicami in bradico…da ne rabi nič pravi, da mu ni nič, da je oki…hvala hvala…sem v redu, hvala ti, okej, bom jest poklicu, mam telefon, hvala, okej…
Ej stari, tablca ti je padla…okej, okej, hvala, okej, sem v redu, res, hvala ti.

Pizda, nisem vedel ali naj se mu opravičim, ali naj se smejem, ali zamislim nad sabo. V glavnem po poti do službe sem si pel uno…

“Oh lord, would you by me, a Mercedes benz. My friend’s all drive Porsche’s…..

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Upam, da mi nikoli ne boš za ritjo vozil. Sploh tam čez Šembije in Knežakom. Zajebana cesta

King of all road’s

Pismo, Saško muj, muj, muj, a veš, a ti veš,
kako …….. se vozi …… v plavi piki ????????

En približn tako, sam da ostanemo na cest,
ne skakamo v drevo ?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tole sem tkole podoživljala s teboj Saško…
Lepo si opisal…
Moj si Saši 🙂

Ane, zajči, ta vožnja je bila podobna uni,
ko nas je “ganjal” v Kitajski zid in ko smo
se v avtu spomnile vseh molitvic, ki so nas
jih v rani mladosti učili in smo jih morale
Miklavžu deklamirati ….???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ma Jani je skeptik in tega enostavno ne verjame… tako!!!!

čeprov.. globoko not.. pa ve.. da je pri Sašku vse možno 🙂

Ja sej, sej, Jani, sej, berljivo je, srhljivo berljivo,
do srži te zadene in doživiš nemogoče polnjenje
lastnega telesa z adrenalinom, ampak, to je važn,
m’pa to, da je vlažn !!! In pa …. da ima traktor !!!
In pa, da me ženskice vemo, kako on vozi, pa še
kakšen pešec se ga najbrž tudi še spomni…. kaj
pa je na zgodbi res in kaj ne … vesta pa drevo in
razbiti porsche !!!

ja.. če ni imel Saško samo velikih oči in je bil ta porše en navaden .. folcvagen :))))))

živjo Marija!

Živjo, Jani! Ja, vse je dober, kar se za
naše prijatelje dobro konča !

Zdaj pa …. kidam u lijjjjjjjjeeeeeevo!!!

Grem ….. spet grem v mesto !!!??? Si
moreš mislit to, a, da se spet dam u ta
za kmašn gvant inu jo odpeketam v mesto !

Cmoka mojim obem sovoznicam, hehe :))))

Pismo rosno, tri smo ble, TRI !!!!

O Janči, pri Sašku je možno vse, sam škoda da nima e-fotoaparat na GSM, kar bi moje besede podkrepilo.

Upanje na morebitni članek v kakem časopisu je žal jalovo, ker ni bilo nobenih posledic razen na leškovem grmu, pa sledi na robniku.

Če pa članek zasledim, boš me en teden na pijačo vlekel.
Tako.

Ne ne neč bat Jani, je bilo res.

Ja ma tretja ni prisotna za cmokanje, zato sem napisal vas dve :)))

Oh, pismo, oh, sorry, I forget, …. kwa že!
Aja, za cmokanje ….. ma bejži bejži, usta
velika, nos zamašen, učke pa na pecljih…

Ma kurac folc.

Carrera. Porsche carrera.

Noter pa mamin sine poln keša iz fotrove firme in z Motorolo V66i. Žal.

ja Saško zdej verjamem.. je bil tvoj klic.. čist dovolj za prepričat me 😉

Oh lord would you buy
me a colour TV:)

joooj da bla muha na šip pa da vidim sceno:)

škrat si tako v živo predstavlja, da je moral 2x brat ker se je preveč
režal zraven…

ne zarad Saška, Sašk je sicer malčk preveč neodgovoren šofer
(in se bo ziher usulo delele ne de) – ko pozabi da je na cesti en kup
kur….. za volanom…..

ampak faco snobiča je pa v iber škoda ker jo nisi posnel, ma bi bla ziher
fotka leta!

pačas pa perkraj vozit;-)
in jo je škrat hitro pobrisal na varnu:)

P.S. rejli=rejli, cesta= cesta ne de:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close