Najdi forum

Splash Forum Politični čvek stop kolonizaciji evrope…protesti

stop kolonizaciji evrope…protesti

osebno sem bil pred amerisko ambadado z napisi”how far is to far”in”does your mother know”….sem bil prepozno -…maj mesec…ze pri zacetku “vojaske operacije”drugi dan se vedelo za kaj se gre—noben ni govoril o miru razen moramo premagati ruse …

Karkoli ze ,je ocitno da USA ki je provzricila 80 % vojne,vse od 2 svetovne,se vedno narekuje po svoje…sem presenecen da politiki EU so pod tem vplivom,in seveda vecina prebivalcev po evropi ki im ne preostane nic drugega ker tudi mediji delajo intezivno na tem,propaganda in nic drugega,,,

Karkoli ze,cutim v sebi obveznost da izrazam svoje misljenje za mir,in to bolj javno,….z protesti…ker edini ki lahko ustavimo to norost smo mi ljudje….

zato vas prosim ce ste za to,in to brez enih zastav ukrajinskih ali karkoli ze,da naredimo protest…dolocite datum…bom z vami…zal ne znam te zadeve organizirat,,,,

roke

ce mislite da skrbite za prihodnost vasih otrok,pozabite na to,,,,rajsi skrbite za sadasnjost,ker velik otrok nima prihodnosti….

No, če si tako opranoglav, da res verjameš, da so Američani povzročili 2. svetovno vojno, mislim, da smo končali. Sem sicer slišala, da so v Sloveniji ljudje, plačani za prorusko propagando, ampak nisem verjela. Hm …

Odgovor na objavo uporabnika
jw, 05.12.2022 ob 23:24

ce mislite da skrbite za prihodnost vasih otrok,pozabite na to,,,,rajsi skrbite za sadasnjost,ker velik otrok nima prihodnosti….

Točno zato – zakaj bi spravljal nekaj na svet, kar nima prihodnosti, ampak samo trpljenje.

Treba je skrbeti za današnji dan.

Zabita hlapčevska čreda obožuje kriminalce in fašiste, zato ne pričakuj upora.

New Report

Close