STOP Lažnivim Medijem (Sergio Berce)
Sergio Berce ➡️ zdravstvo ➡️ genska terapija OZ. cepljenje ➡️ policija ➡️ politika ➡️ ODŠKODNINSKE TOŽBE posameznikov?
Sergio Berce ➡️ zdravstvo ➡️ genska terapija OZ. cepljenje ➡️ policija ➡️ politika ➡️ ODŠKODNINSKE TOŽBE posameznikov?
bolj se bodo, avtorji PLANdemije, bali zagnati jeseni IZMIŠLJEN četrti, ali peti val.
Osebno pričakujem v nekaj tednih nekaj tisoč evrov, kar pa bo popolnoma zadostiovalo, da vložim ovadbo proti Janši, ali državi Zloveniji.
Zakaj kazenska ovadba? Ker so mi 6 mesecev preprečevali iti do vikenda na Hrvaškem.
Prpoved prehoda iz regije v regijo je bila namreč PREPREČEVANJE, grožnja s katanteno ob vrnitvi v Zlovenijo pa tudi..
Seveda bo treba to dokazat.
Kavo pijem v krogu upokojenih odvetnikov, pravijo, da neke možnosti, da dobim tožbo/odškodnino, so…
Odvisno od sodnika, ki bo vodil primer. Če bo “lev”, zna tožba uspeti…
Sicer pa bom šel do vrhovnega sodišča, če pa izgubim na vrhovnem, pa na evropsko sodišče za človekove pravice, kjer Zloevnija izgubi po statistiki kar kakih 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vloženih tožb.
Magari, če mi tam presodijo le 3000 evrov in povrnitev vseh mojih stroškov.
GRE ZA PRINCIP!
Predvsem mi je važno, da ta GNILA država (z gnilim vodstvom) spet izgubi, da spet še enkrat več dobi po peečki. To mi je pravzaprav daleč najbolj pomembno!
Saj to je noro. Tudi jaz ne morem brez testa v svoj apartma na Hrvaškem. Pa kje se bom tam okužila, če sem samo pri sebi?
Medtem pa lahko vse kašljajoče mamce brez maske in brez testa hodijo skupaj v cerkev???
To je noro. Res. Hoditi v cerkev brez testa, je ustavna pravica, imeti dostop do lastne nepremičnine brez testa, pa ni. Zblaznelo!