Stop maskam v šolah vodi v smrt kronično bolnih domačih
Te vprašam nekaj. Vidiš gozd, ki gori in bi rada prišla na drugo stran. Greš skozi ogenj ali greš naokrog? Ti bi kar skozi in to tako, da te drugi s svojimi telesi ščitijo.
Nikjer ni rečeno, da boš ravno ti preživela. Lahko te jutri infarkt, a te zaradi korone ne bodo uspeli še pravočasno obravnavati, lahko se spotakneš, padeš, si zlomiš nogo in dobiš strdek, pljučno embolijo in lep nagrobnik, ker se ti zdravnik zaradi korone ne bo mogel posvetiti, ali pa pade diagnoza raka na želodcu, ki ga ne bodo niti poskušali zdraviti, ker so koronski pacienti bolj pomembni od tebe. Lahko boš zgubila službo zaradi verižne reakcije, ki bo posledica ukrepov proti koroni, prihranke boš porabila, stanovanje, ki ga oddajaš, tudi, za socialke bo zmanjkalo, ker bo šel ves denar za korono in boš stradala do smrti. To se v svetu že dogaja in ni izključeno, da ne bo en dan doseglo tudi tebe, vsa zaradi svete korone Da boš umrla ravno zaradi korone, je bolj majhna verjetnost. Kako se pa tebi to sliši? Tudi super, ane?
[/quote]
Jaz zase vem, da imam gensko predispozicijo za kap nekje med 50 in 60tim letom. Imamo v družini. Kaj lahko naredim, ne vem. Ampak pišem o sposobnostih preživetja. Ne mislim crknit zato, ker nimam sposobnosti zaslužit in ker imam vse na kredit, da komaj skoz mesec pridem. Eni si znamo iz malega naredit veliko in imamo ne glede na situacijo pripravlhen plan B ali C. Beri, smo iznajdljivi. Jaz vem, da nikoli ne bom brez službe ali denarja. Tako da tole o stradanju do smrti in o socialki zame niti pod razno ne velja in o tem govorim. Nismo vsi nesposobni. Pa meni se zdravniki posvetijo, ker ko je javno zdravstvo v k, grem samoplačniško, ker za svoje zdravje pa mislim poskrbet in isto gledam tudi na druge. Če komu zaradi ene bedne maske rešim življenje, bo super. Enim vam je pa vseeno, če ga enemu vzamete, očitno.
Malo si zaostala. Ffp2 masko lahko nosiš 8 ur, kar je dovolj za en šiht. Nekje do 20x jo lahko celo opereš. Če si torej nabaviš 5 mask in recimo da jo nosiš v službi, jih imaš za 100 dni. Ostalo se pa ogibaš bolj obljudenim krajem. Ne gre za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščito, ampak za zmanjšanje možnosti okužbe. Še čudno, da se ne javijo vse ženske, ki so zanosile kljub kontracepciji in začele okol razlagat, da kontracepcija itak ne deluje. 😛
Jaz pač nosim masko in verjamem, da sem se s tem vsaj 5x ognil okužbe. Ja, tako je, 5 ljudi mi je v roku 3-5 dni po druženju sporočilo, da imajo covid in da naj malo pazim. Pomojem, da maska vseeno deluje.
[/quote]
Jaz pa je ne nosim nikjer in nikoli, razen če je to res nujno potrebno. NA prostem je sploh nikoli nisem nosil, ker take traparije mi pa ne morejo obesti na vest.
Rok pa sploh ne razkužujem nikjer in nikoli. Ko pridem domov, si jih umijem, kot sem to delal že prej. Že dolgo let nisem bil tako malokrat prehlajen, kot zadnje leto. Evo, zdaj pa ne vem čemu se naj zahvalim. Drugim ljudem že ne, če so taki egoisti.
Moj svak tut ne nosi maske in prav tako ne jebe nobenih ukrepov razen recimo v trgovini, ker ga itak not ne spustijo. Prav da mu noben ne bo svobode vzel, da raj crkne. No ampak je še kako živ. Ni pa več živ njegov oče. Je zbolel, veselo vsem razlagal, da mu ni nič, se hvalil,hodil na okol, okužil svoje domače. mama je še v bolnici, ata na našo veliko žalost ni zvozil.
on je še vedno glasen, ne čuti krivde, ostali pa ne vemo, kaj je huje, žalovanje ali dejstvo, da imaš v svoji sredini tako kruto osebo, ki povzroči smrt, ne obžaluje in se še norčuje.
Jaz zase vem, da imam gensko predispozicijo za kap nekje med 50 in 60tim letom. Imamo v družini. Kaj lahko naredim, ne vem. Ampak pišem o sposobnostih preživetja. Ne mislim crknit zato, ker nimam sposobnosti zaslužit in ker imam vse na kredit, da komaj skoz mesec pridem. Eni si znamo iz malega naredit veliko in imamo ne glede na situacijo pripravlhen plan B ali C. Beri, smo iznajdljivi. Jaz vem, da nikoli ne bom brez službe ali denarja. Tako da tole o stradanju do smrti in o socialki zame niti pod razno ne velja in o tem govorim. Nismo vsi nesposobni. Pa meni se zdravniki posvetijo, ker ko je javno zdravstvo v k, grem samoplačniško, ker za svoje zdravje pa mislim poskrbet in isto gledam tudi na druge. Če komu zaradi ene bedne maske rešim življenje, bo super. Enim vam je pa vseeno, če ga enemu vzamete, očitno.
[/quote]
Veš, nekoč so bili tudi zelo sposobni ljudje, ki so se vedno znašli, a so na žalost končali koncentracijskih taboriščih, mnogi v plinskih celicah. Spet drugi na ulicah, brezdomci, brez vsega. Za te druge je bilo zadosti, da se je zrušila borza in so stali v vrsti za kruh. In trenutno gre vse v tej smeri. Zato ne biti preveč prevzeta. Nikoli ne veš, kaj bo prinesla prihodnost.
Malo si zaostala. Ffp2 masko lahko nosiš 8 ur, kar je dovolj za en šiht. Nekje do 20x jo lahko celo opereš. Če si torej nabaviš 5 mask in recimo da jo nosiš v službi, jih imaš za 100 dni. Ostalo se pa ogibaš bolj obljudenim krajem. Ne gre za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščito, ampak za zmanjšanje možnosti okužbe. Še čudno, da se ne javijo vse ženske, ki so zanosile kljub kontracepciji in začele okol razlagat, da kontracepcija itak ne deluje. 😛
Jaz pač nosim masko in verjamem, da sem se s tem vsaj 5x ognil okužbe. Ja, tako je, 5 ljudi mi je v roku 3-5 dni po druženju sporočilo, da imajo covid in da naj malo pazim. Pomojem, da maska vseeno deluje.
[/quote]
Evo kam je prišel svet. Zdaj že bedaki zmerjajo druge z zaostalimi. Koliko je učinkovita je maska po 2, ali po urah se ti tudi ne sanja. Po 6 urah je čisto vseeno ali jo imaš ali ne. Razen če jo nosiš kot moden dodatek.
Kaj pa bi naj obžaloval? Čutiti bi moral krivdo do česa?
[/quote]
Najbrz nisem dovolj jasno napisala. Svak je zbolel, veselo vsem razlagal, da mu ni nič, se hvalil,hodil na okol, okužil svoje domače. Ni pazil, načrtno je širil virus, razumeš? mama je še v bolnici, ata na našo veliko žalost ni zvozil. Ata je umrl, razumeš?
Glede na to, koliko zlobe zasledim na spletu, najbrž ne.
Veš, nekoč so bili tudi zelo sposobni ljudje, ki so se vedno znašli, a so na žalost končali koncentracijskih taboriščih, mnogi v plinskih celicah. Spet drugi na ulicah, brezdomci, brez vsega. Za te druge je bilo zadosti, da se je zrušila borza in so stali v vrsti za kruh. In trenutno gre vse v tej smeri. Zato ne biti preveč prevzeta. Nikoli ne veš, kaj bo prinesla prihodnost.
[/quote]
Nič ne gre v to smer. Vidim, da ste eni čisto obsedeni s fašizmom. Obišči malo psihiatra. Taki imate neko čudno motnjo.
Evo kam je prišel svet. Zdaj že bedaki zmerjajo druge z zaostalimi. Koliko je učinkovita je maska po 2, ali po urah se ti tudi ne sanja. Po 6 urah je čisto vseeno ali jo imaš ali ne. Razen če jo nosiš kot moden dodatek.
[/quote]
Itak si zaostala v ne vem katerem stoletju. Preberi si uporabo ffp2 maske. Lahko pa tudi ffp3. Prav zelo razgledana oseba pač nisi, da take izjavljaš.
Najbrz nisem dovolj jasno napisala. Svak je zbolel, veselo vsem razlagal, da mu ni nič, se hvalil,hodil na okol, okužil svoje domače. Ni pazil, načrtno je širil virus, razumeš? mama je še v bolnici, ata na našo veliko žalost ni zvozil. Ata je umrl, razumeš?
Glede na to, koliko zlobe zasledim na spletu, najbrž ne.
[/quote]
Ne razumem, kako ti veš, da ju je točno njun sin okužil. To je nekaj, kar nihče ne more ugotovit. Je pa zelo prikladno za polaganje krivde nekomu, to pa ja. In za pisanje propagandnih zgodbic.
Ne razumem, kako ti veš, da ju je točno njun sin okužil. To je nekaj, kar nihče ne more ugotovit. Je pa zelo prikladno za polaganje krivde nekomu, to pa ja. In za pisanje propagandnih zgodbic.
[/quote]
Ja ker sta bila ves čas doma, se nista družila z nikomer razen z njim. on namreč živi pri njima in normalno dela vse kot pred korono, ker ta zanj ne obstaja. hodi v gasilski dom na žurke … pa saj nima smisla tebi pojasnjevati. eni žalujemo, drugi ste glasni, močni, nedotakljivi, brez empatije, brez vesti.
Ja ker sta bila ves čas doma, se nista družila z nikomer razen z njim. on namreč živi pri njima in normalno dela vse kot pred korono, ker ta zanj ne obstaja. hodi v gasilski dom na žurke … pa saj nima smisla tebi pojasnjevati. eni žalujemo, drugi ste glasni, močni, nedotakljivi, brez empatije, brez vesti.
[/quote]
Res je, nima smisla. Pojdi raje stat zdrava v vrsto preverit, če si slučajno zbolela. Ali pa pojdi na pokopališče pogledat, če si že pokopana, morda še ne veš.
Ljudje se odkrito in čist brez sramu smejite žalujočim, smejite se smrti, smejite se bolnim in ob vsem tem se obnašate samozavestno, in se mate za dobre ljudi. Pa kako to, vedenje je povsem na živalski ravni. jaz ne morem dojet tega, sploh pa ne želim biti del take družbe.
‘Si bolan in ogrožen, jah, pa umri, to je naravna selekcija. ‘
Nikoli do nikogar za hip ne bi zmogla biti taka.
[/quote]
Koliko je šele bilo primerov, ko je nek penzioner sedel in bil sam zaprt vedno le doma ter dobil korono.
Zaradi fašističnih ukrepov s strani psihopatov, bo umrlo in imelo dolgotrajne posledice veliko več ljudi, kot od korone.
Koliko ljudi ima uničena življenja zaradi omejitev, koliko več mladih ima psihične težave ter koliko jih je naredilo samomor zaradi vsega tega vsakodnevnega psihiranja in ustrahovanja….
Zato se raje vprašaj kdo je resnično egoističen in brez empatije.