Stopaš proti meni…
Stopaš proti meni…opazila sem te…nagnem se nazaj in se naslonim na roke.Upočasniš korak…kot šolar,ki gre na svoj prvi zmenek.Čutiš kako ti razbija srce.Še bolj začutiš njegovo bitje,ko vstanem in stopim proti tebi.Kot bi izginilo v trenutku,ko začutiš toploto mojih dlani,ki te vabijo…
Moraš se me dotakniti…me okusiti…lačen si mene…hočeš občutiti mojo toplino…objameva se…na ustnicah začutiš vso nežnost…moje polne ustnice…želi se ti,da…ta rahli dotik…nežen… morda raziskujoč…sledi le tvoji želji…dokler ne začutiš mojih rok,ki se tesno prižemajo k tebi.Kot primež iz katerega nočeš ven.Primež najinih teles,ustnic,jezičkov,ki poplesujeta drug ob drugem.Moj vonj…vonj ženske…te dela omotičnega…
S poljubi si utreš pot navzdol.Za trenutek te ustavim.Namesto ustnic začutim na trebuhu tvojo dlan.Počasne gibe,ki v čedalje večjih krogih ljubkujejo mojo kožo.D okler ne zadaneš s prsti moje hlačke.Za hip spolziš skozi tkanino,pod njo čutiš lepo oblikovano črtico.Naprej proti njej,proti moji muci.Presenetim te ko na hitro privzdignem ritko in še preden mi lahko pomagaš,so moje hlačke že na tleh poleg naju.
Sedaj se lahko vrneš…poljubiš bradavičke…si ju za hip vzameš med ustnice…narahlo…zelo previdno si ju želiš čutiti med zobmi,preden pokriješ moj trebuh s preprogo poljubov…preden se posvetiš moji muci…vršičku……še biii…
Lep vikend vsem.