Štorklje letijo z neba….
Hm….V bistvu niti ne vem kako naj začnem pisat tale post….:))))) Dovolj bi bilo par besed….ali pa bolje cel roman moje “dogodivščine”…. Eh….pa ne bom razkladala na dolgo in široko…. Vam…dragi moji sporočam samo to, da bo Stelčka postala še enkrat mamica….:))))))))))))))in pa seveda gospod možek ponosni očka…naš mali sonček pa bo dobil nekoga za lubčkat in stiskat:))))))))))))))))))))
Vesela sem….kaj naj sploh še rečem???? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Priznam, da me je novica sprva zelo presenetila, ker tega nisem še pričakovala….ampak danes, ko sem videla tisto drobno pikico na UZ….bi zdravnico najraje kar polubčkala:)))))))))))))))))))))))
Vse vas imam rada……..ker ste mi že pri prvem pikcu stali ob strani….no…zdaj mi boste pa še enkrat….:)))))))))))))))))) CMOKE!!!!
Še enkrat čestitke z moje strani … ;))) :))) Ej … sam kako je to fajn … tolk sem vesela zate. :)))
Mimogrede … danes se z SS-ševkami nismo dobile zaradi čudnega vremena in nasploh čudne volje … :))) ;))) … se bomo pa verjetno dobile drugi teden. Se nama vi trije tudi pridružite (mislim nate, ta malega in nše na ta druzga ta malga/malo) ;))) Sicer so vabljeni tudi očiji, sam bomo verjetno večinoma samo mamice z otročki.
Srce … saj vem … sam kaj si čem. Imam glih tolk cajta, da poškilim tu pa tam na oni forum in da vprašam kar me zanima ali pa poiščem kaj … pol pa itak stalno zad za ta malim. :))) Zdej je tako, da je večino časa zbujen, pa se smeji, gruli in “agh”-ja, “auuuu”-ja in podobno … :))) In seveda … mamica mora bit vedno tam. In ko slučajno za 5 minut zaspi mora mami pripravit kosilo, oprat umazane plenice in oblekce, in vsaj malo očedit po hiši (ker čene bi bilo vse skupaj zelo podobno svinjaku) :)) ;))) …
Sej vem … ni opravičila.
Sicer pa … zgodila se je ena fejst nesreča (verjetno nisi bral) … Sesul se mi je računalnik (poškodoval se mi je trdi disk) in izgubila sem vse slikce in videe od ta malega od prvih 2 mesecev … :((((((((((((((((((((((((((((((((
Rada vas mam pa še vedno. Mimogrede – prejšnji vikend smo hoteli prit v Bovec, ampak ker so popravljali cesto tja gor smo se premislili. Mogoče se pa naslikamo tam kdaj drugič. ;)))
saj vem, da ni na mestu, da to pvoem, ampak bom vseeno….
Kar tukaj berem, vem, da boš ti , Stelči, razumela razliko med “imeti otroke” in “imeti jih rad”…
Včeraj sva z znanko sedeli malo stran od parkiranega avtomobila v katerem sta se rausala dva fantka, petih , šestih let…Nič posebnega, pač malo bolj živahna. Mamice dolgo časa ni bilo, v videoteki je verjetno izbirala filme.
Toda ko pride, totalno ponori. Začne kričati nad njima, prokleta prasca, pejta v p***** ma******, zajebala sta se, če sta hotla mene zajebavat….
Z znanko sva ostali brez besed, dobesedno šokirani………
Pa da ne bi kdo mislil, da je bila mamica kakšna “bunka”. Še zdaleč ne! Vsak moški bi se ozrl za njo, greha vredna…
Toda, če mene vprašate, jaz bi ji otroka vzela, že včeraj, ne šele jutri…..
A si sploh lahko kdo predstavlja, kaj se pri tej hiši dogaja doma, za 4 stenami?!
Vse v najlepšem redu je tam Štefi!
Otroka imata na tone HI-FI ropotije in vseh tistih elektronskih igral…..stari je uspešen poslovnež,ki ima tisto ženo tko bolj za okras,ker je ne rabi več(saj ima bab,kolkr si jih želi!)….otroka imata vse tisto,kar tile moji mali KR-itniki nikoli še povohat ne bodo mogli…..pa jima je tud vseeno,če se uno babje sračje gnezdo dere na njiju.saj imata vsega drugega v izobilju!Saj današnja mularija pa itak drugega ne rabi.
Pa ne me zdaj basat prosim o medčloveških in družinskih odnosih.Taki jih ne rabijo…..vsaj en lep čas ne.
mogoče preveč po sebi sodim. Po tem, kaj jaz rabim. In koliko.
ker če bi me kdorkoli na tak način kdaj poslal v p****** m*****, gA verjetno ne pogledam več……
take besede grozn bolijo .-((
Stelčkaaaaaaaaa, čestitam!
Hehe, ko sem tvoj post brala, sem bila doma in sem se ravno odpravljala k dohtarci….. pa si nisem upala nič napisat, čeprav me je tako zelo imelo da bi…….. Ampak sem rekla, da bova šele po pregledu čvekala naokrog, ko bo zagvišno potrjeno……..
…….. evo, zdej sem pa odprla nov post……….. ;))))))))))))))
Drgač pa, nisem glih zasledila kdaj naj bi ti imela…….. verjetno bom jaz pred tabo………… ;)))))))))))))) (sem dlje čakala na datum)….