Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stožice- parkiranje

stožice- parkiranje

Jutri gremo v Stožice poslušat Nicka Vujičiča in goste. Še nikoli nisem bila tam, pa me zanima, kakšna je možnost parkiranja oz. kje drugje je možno parkirat. Koliko časa prej je potrebno priti, da pridemo pravočasno do sedežev?

Kar pod Stožicami, v podzemnih parkiriščih. Ko sem bila zadnjič, je sodilo parkiranje k prireditvi, brez plačila.

v sklopu kompleksa je parkirna hiša in super dostop do dvorane. za cenik poglej:

http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/69731/detail.html

pomoje bo čist dovolj, da ste v parkirni kakšne pol ure prej, da se lahko lepo v miru sprehodite do svojih sedežev:)

kanja v času prireditev je parkiranje v ŠRC Stožice brezplačno, tako, da tvoje obvestilo velja za neobiskovalce predstav,tu so pa še ostale možnosti za parkiranje, nekje je brezplačno, drugje pa je plačljivo:

PARKIRANJE:
Parkiranje za obiskovalce bo možno na urejenih parkirnih prostorih pri Ekonomski fakulteti, POP TV, ŽALE 1, 2, 3 in 4, ter parkirišču pri Novih Žalah, GR, Bežigrad, Emoniki (Vilharjeva cesta) in ŽP ter v parkirnih hišah Center Stožice, WTC, Modri kvadrat, FDV.

Po zapolnitvi parkirnih mest v ŠRC Stožice se na Vojkovi cesti, Dunajski cesti (pred WTC) ter na izvozu iz Rondoja Tomačevo in na Štukljevi cesti ter v Rondoju na Titovi cesti postavi obvestilna tabla »Parkirišče ŠRC Stožice ZASEDENO«.

Od kod pa ste? Jaz bom parkirala praktično pred vrati.

New Report

Close