Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Strah

Strah

Ze eno leto se borim s celodnevno vrtoglavico in omotico,komaj stojim na nogah. Ob merjenju KT se mi tako napihmejo zile na roki da si moram nehat merit KT ker me zacne tako hudo pect in bolet. Ne vem kje je tezava in kaj se dogaja.

Huda utrujenost,tiscanje v prsih,zadihanost,nihanje kt in pulza od 130/90 do 90/55 …

Uz srca je ok kot tudi mr glave in uz vratnih zil jaz pa tako hude tezave.

Jemljem glog,koencim,b kompleks,probiotike,d vit.omega3..nic ne pomaga. Tezave s srcem in hudo omotico ostajajo.

Cakam kardiologa ki ga imam sele marca.

Odgovor na objavo uporabnika
Strah, 22.12.2023 ob 15:38

Ze eno leto se borim s celodnevno vrtoglavico in omotico,komaj stojim na nogah. Ob merjenju KT se mi tako napihmejo zile na roki da si moram nehat merit KT ker me zacne tako hudo pect in bolet. Ne vem kje je tezava in kaj se dogaja.

Huda utrujenost,tiscanje v prsih,zadihanost,nihanje kt in pulza od 130/90 do 90/55 …

Uz srca je ok kot tudi mr glave in uz vratnih zil jaz pa tako hude tezave.

Jemljem glog,koencim,b kompleks,probiotike,d vit.omega3..nic ne pomaga. Tezave s srcem in hudo omotico ostajajo.

Cakam kardiologa ki ga imam sele marca.

[/quo

dej si temeljito pregledat kri  jesti čimbolj zdravo hrano gibanje na čimbolj svežem zraku  ali kadiš veliko morda piješ itd…vse to upoštevaj   morda pogovor pri psihologu

Seguro que ya conoces ApkLoky , donde podrás encontrar juegos completamente gratis

Vrtoglavica in omotica sta lahko posledica različnih dejavnikov, vključno z notranjim ušesom, težavami s cirkulacijo, nevrološkimi motnjami in nekaterimi zdravili.

Napihnjenost žil in bolečina med merjenjem krvnega tlaka sta lahko znak težav s cirkulacijo ali s samim merilnikom krvnega tlaka.

Utrujenost, bolečina v prsih, zadihanost in nihanje krvnega tlaka in pulza so lahko znak srčne bolezni, tesnobe ali drugih zdravstvenih stanj, pixel speedrun

Pomembno je, da se čim prej posvetujete z zdravnikom, da ugotovite vzrok vaših simptomov in dobite ustrezno zdravljenje. Čeprav imate že napoten termin k kardiologu marca, vam svetujem, da se obrnete na svojega osebnega zdravnika ali obiščete dežurno ambulanto, če se simptomi poslabšajo ali postanejo nevzdržni.

nič kaj prida nasvet ampak. Jebat se ti mora na polno, doženi par zadev in jih predelaj ali pa pojdi v cerkev in daj iz sebe vse ven.

Dovoli si konec ali dno. Mogoče boš presenečen in ti bo podarjeno in boš znova lažje dihal.

Lej, kaj te stane

Koki🍂🦉🍄🟫, 02.05.2025 ob 03:08

Ug, 01.05.2025 ob 20:02

Nobena kokoši ni to. Je en izrodek od moškega,  v njemu res vre, toliko enega sovraštva kot se pri njemu bere, kaj takega svet ni videl. Človek je smrtno nevaren, enkrat bo res prišlo do tragedije.

Res je, nisem jaz.

Samo a vidiš, da sta dva tipa. En je desničar(Anonimno3469) in drugi je levičar(multivzdevek).

Sam da je ta levičar veliko bolj bolan. On mi zameri in mi krade vzdevek(tole zdaj je moj prvi komentar v temi), ker sem ga zadnje dni prekomerno zafrkaval in razkrival pred drugimi. (očitno meni, da me to gane, če mi krade vzdevek in poskuša pod raznimi vzdevki krivdo za vse prevaliti name)

Sicer pa je to bolnik, ko odpira sovražne teme o otrocih, npr. da je treba otroke spačke likvidirati, ker državo preveč stanejo itd.

Koki🍂🦉🍄🟫, 02.05.2025 ob 03:18

Drgač pa glede “Anonimno3469“, zakaj delate tako paniko zaradi njega?

Daj poglejte kakšne svinjarije stalno počne, ta incel MULTIVZDEVEK provokator, že dolga leta?

Grožnje od Anonimno3469 niso nič v primerjavi z zalezovanji in dolgoletnim psihičnim nasiljem, ki ga “multivzdevek incel” stalno izjava, poleg tega vsak dan provokacije. Najboljša zadnje dni je bila ta kako bo treba pobijati zaostale otroke, da ne bojo državo toliko stali.

Daj zamislite se malo, a vas še čudi, da nekdo potem ob takih psihopatih ponori in začne groziti?

Anonimno 3469 vas moti samo zato, ker je desničar. In ja, res obstajajo tudi bolani desničarji, a ni ga desničarja, ki bi bil lahko bolj svinjski in škodljiv, kot pa je škodljiva tale “multivzdevek” spaka, ki ponavadi zagovarja bolj leve ideje.

Koki☁️🌚🦗, 02.05.2025 ob 03:27

Tako da meni je vseeno, če “Anonimno3469” likvidira avtorja teme o španskem filmu. Itak bo uredništvo MON-a krivo, ki je to multivzdevek budalo pustilo, da je sralo vsem po glavi in se je pol nekomu utrgalo in ga je ruknil.

Po letih psihičnega nasilja, provokacij in zalezovanja, to ne bi bilo nič čudnega.

Sicer pa saj vemo, kakšne vzdevke multivzdevek incelovsko bitje uporablja. Saj se cel čas ponavlajo v istem stilu. Naprimet v temi, da je prav, da se je oklofutalo mulca, ki je zvonil: prvo uporabi vzdevek “Grozno je to in piše v ženskem spolu. Potem nadaljuje kot tadeja, Takole je, ne razumem, Itak, Hmm, Ja, Ena mama ki ve, se strinjam, tole je tako, ajoooj, mene ni” 

Jaz ga najpogosteje opazim, ko piše kot “itak” .

Pa kaj, a ne prepozbavate budale?

.

New Report

Close