Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Strah

Strah

Ze eno leto se borim s celodnevno vrtoglavico in omotico,komaj stojim na nogah. Ob merjenju KT se mi tako napihmejo zile na roki da si moram nehat merit KT ker me zacne tako hudo pect in bolet. Ne vem kje je tezava in kaj se dogaja.

Huda utrujenost,tiscanje v prsih,zadihanost,nihanje kt in pulza od 130/90 do 90/55 …

Uz srca je ok kot tudi mr glave in uz vratnih zil jaz pa tako hude tezave.

Jemljem glog,koencim,b kompleks,probiotike,d vit.omega3..nic ne pomaga. Tezave s srcem in hudo omotico ostajajo.

Cakam kardiologa ki ga imam sele marca.

Odgovor na objavo uporabnika
Strah, 22.12.2023 ob 15:38

Ze eno leto se borim s celodnevno vrtoglavico in omotico,komaj stojim na nogah. Ob merjenju KT se mi tako napihmejo zile na roki da si moram nehat merit KT ker me zacne tako hudo pect in bolet. Ne vem kje je tezava in kaj se dogaja.

Huda utrujenost,tiscanje v prsih,zadihanost,nihanje kt in pulza od 130/90 do 90/55 …

Uz srca je ok kot tudi mr glave in uz vratnih zil jaz pa tako hude tezave.

Jemljem glog,koencim,b kompleks,probiotike,d vit.omega3..nic ne pomaga. Tezave s srcem in hudo omotico ostajajo.

Cakam kardiologa ki ga imam sele marca.

[/quo

dej si temeljito pregledat kri  jesti čimbolj zdravo hrano gibanje na čimbolj svežem zraku  ali kadiš veliko morda piješ itd…vse to upoštevaj   morda pogovor pri psihologu

Seguro que ya conoces ApkLoky , donde podrás encontrar juegos completamente gratis

Vrtoglavica in omotica sta lahko posledica različnih dejavnikov, vključno z notranjim ušesom, težavami s cirkulacijo, nevrološkimi motnjami in nekaterimi zdravili.

Napihnjenost žil in bolečina med merjenjem krvnega tlaka sta lahko znak težav s cirkulacijo ali s samim merilnikom krvnega tlaka.

Utrujenost, bolečina v prsih, zadihanost in nihanje krvnega tlaka in pulza so lahko znak srčne bolezni, tesnobe ali drugih zdravstvenih stanj, pixel speedrun

Pomembno je, da se čim prej posvetujete z zdravnikom, da ugotovite vzrok vaših simptomov in dobite ustrezno zdravljenje. Čeprav imate že napoten termin k kardiologu marca, vam svetujem, da se obrnete na svojega osebnega zdravnika ali obiščete dežurno ambulanto, če se simptomi poslabšajo ali postanejo nevzdržni.

New Report

Close