Strah me je da imam shizofrenijo
Ne in ga tudi ne bo. Preresna tema je. Terapije so resna zadeva in so snovane na osnovi tehtnega premisleka vsakega nevrologa in samo na osnovi testiranj in izvidov.
Če se vam zdi fino hecat se iz resnih stvari, predlagam da si najdete primeren poklic. Nevrologijo pa pustite pri miru!
Ne in ga tudi ne bo. Preresna tema je. Terapije so resna zadeva in so snovane na osnovi tehtnega premisleka vsakega nevrologa in samo na osnovi testiranj in izvidov.
Če se vam zdi fino hecat se iz resnih stvari, predlagam da si najdete primeren poklic. Nevrologijo pa pustite pri miru!
[/quote]
Nevrolog??
Psihiatri se ukvarjajo tule pri nas s shizofrenijo, ne nevrologi. No tu nevropsihiatri.
In ti si zdravnik?!? Shizofrenija je ozdravljiva bolezen???!!! Buahahahha!!!
[/quote]
Ta bedak to že vseskozi ponavlja, kljub temu, da ima polno preprostih člankov na netu, ki bi jih tudi on lahko razumel, čeprav je malo bolj počasen, da shizofrenija v nobenem primeru ni ozdravljiva, je pa zdravljiva in obvladljiva. Seveda on več ve od medicine in zdravnikov.
Avtor, ni niujno da gre za shizofrenijo, zagotovo rabiš pregled pri zdravniku, kot so ti že drugi povedali.
Tukaj bom jaz do konca zagovarjal zdravljenje z zdravili. Izkušnje, ki sem jih imel v zadnjih sedmih letih so žal take.
V kolikor zdravila niso uspešno dozirana je poslabšanje stanja zelo, zelo hitro. Spet pa odvisno od posameznika in kako dolgo je zdravljen. Pa jasno, od terapije tudi. Ni vse na isti način.
Še enkrat pa avtorju teme, ker smo zaradi ene gospe spet zašli. Ne, nihče ne pravi, da ste oboleli za shizofrenijo. Celo menim, da niste. Se je pa pojavila neka druga verjetna motnja, ki pa jo dejansko lahko sproži samo kakšno beganje hormonov ali pa začetek kakšnega depresivnega stanja. Vsekakor obstaja za te stvari odličen način zdravljenja, samo treba je začeti. Nič ni hudega in celo v zadnjih letih beležimo porast teh težav. Tempo, pričakovanja in način življenja, vse to vpliva. Ni pa vse shizofrenija.
Kaj tako neumnega pa še ne! Shozofrenija je ozdravljiva in z njo se ukvarjajo nevrologi? Ti nisi noben zdravnik, še nobene srednje šole ne moreš imeti ko take klatiš po forumih! Če si ti zdravnik, sem jaz rep od mačke!
[/quote]Je, morda je dva petka delal na avstrijski komunali in so ga v rit nasuval, ker ni bilo nič iz njega.😁Saj tudi pravi, da “pri njih” nimajo elektronskega sistema v zdravstvu, ki ga ima sicer cela Evropa.😁
Kaj tako neumnega pa še ne! Shozofrenija je ozdravljiva in z njo se ukvarjajo nevrologi? Ti nisi noben zdravnik, še nobene srednje šole ne moreš imeti ko take klatiš po forumih! Če si ti zdravnik, sem jaz rep od mačke!
[/quote]
A veš da si sitna?
Ja nevrološko testiranje imaš in tudi oni spremljajo to zadevo.
Moj brat jo ima!!!
In tudi hodi k nevrologu!
Pa vse poste s katerimi si ti usrana propadla računovodkinja
napisala zato da misliš si prilepi na debelo rit!
Ne delaj se pametno in pusti Vago pri miru!
Tip je prijazen, pameten nobenega problema pomagat
verjetno ga zasebno še nisi prosila za pomoč
Jaz sem pa ga in mi je pomagal
pa boš spet rekla da vsi nakladamo,
kakor vem se je zadnjič tudi oglasila ena gospa
ki ji je Vaga brezplačno dal dopust, ker je
ostala sama z otrokom.
Pa ni vaga niti komentiral tiste teme sem videla.
Se ti zdi fino nekoga podjebavat, ki je bolj izobražen
in ne moreš verjet kako lahko ti zdravniku
v glavo vse rečeš a ne?
A je dober filing krava babja?
Tema bo šla v izbris. Predaleč ste šli. Nivo je očitno res… No, vsekakor zelo nizek.
A veš da si sitna?
Ja nevrološko testiranje imaš in tudi oni spremljajo to zadevo.
Moj brat jo ima!!!
In tudi hodi k nevrologu!
Pa vse poste s katerimi si ti usrana propadla računovodkinja
napisala zato da misliš si prilepi na debelo rit!
Ne delaj se pametno in pusti Vago pri miru!
Tip je prijazen, pameten nobenega problema pomagat
verjetno ga zasebno še nisi prosila za pomoč
Jaz sem pa ga in mi je pomagal
pa boš spet rekla da vsi nakladamo,
kakor vem se je zadnjič tudi oglasila ena gospa
ki ji je Vaga brezplačno dal dopust, ker je
ostala sama z otrokom.
Pa ni vaga niti komentiral tiste teme sem videla.
Se ti zdi fino nekoga podjebavat, ki je bolj izobražen
in ne moreš verjet kako lahko ti zdravniku
v glavo vse rečeš a ne?
A je dober filing krava babja?
[/quote]
Nevrolog začel sam sebi pisat ali je katera od najbolj norih na monu v polnem zagonu in elementu?😁 Odkar sem prebral, da se pokojnim trobcem vozijo monklje in nakopujejo sekire, človek ve, da je na tem forumu vse možno.😁😁😁
Škoda, če gre cela tema. So pa res nadležni v njej ti neuki ljudje.
Verjetno celo alkoholiki.
Agresiven primitivizem.
Je pa moj znanec, znan psihiater že kar nekaj ljudi popolnoma ozdravil shizofrenije. Brez zdravil.
[/quote]
Ja cela tema bo izbrisana.
Vagabund oprosti, ampak zdravnik takih bedarij ne bi pisal.
Za avtorja: fajn bi bilo, da greš k zdravniku hitro, čimprej. Odleglo ti bo.
Tudi, če dobiš zdravila, pa kaj… Saj ni konec sveta, bolje zdravila, kot življenje z glasovi.
Če bi imel shizofrenijo – pa kaj. Saj se da utišati te glasove in bo bolje. Pa najbrž je nimaš.
Vse bo ok.
[/quote]
nevrologija se ukvarja z živčnim sistemom, to je možgani in hrbtenjačo in še čim, in je kirurška usmeritev, bolj kot ne, ta tema pa z duševnimi boleznimi, kar obravnava psihiatrija.
da se nekdo tu gor predstavlja kot nevrolog in strelja take lovske, je pa višek …