Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Strah pred izgubo VD zaradi THC

Strah pred izgubo VD zaradi THC

Pozdravljeni,

ker sem redni kadilec marihuane (skoraj vsak dan po sihtu ze 15 let) me skrbi, da bom izgubil izpit zaradi THCja tudi, ce me policajo ustavijo naslednji dan.. ne vozim nikoli na isti dan ko kadim, kar pomeni da v casu voznje nisem nikoli pod vplivom… sem pa ze videl na temu forumu vec primerov, kjer vozniki ostanejo brez izpita tudi ce so kadili npr. 2 dni prej??

Aktivni THC (po domace zadetost) naj bi se razgradil v max 10 ur, tako da trenutni zakon nima smisla. To je isto kot da bi spil 3 pire v soboto popoldne in nato izgubil izpit v nedeljo…

Mi lahko kdo iz izkusenj razlozi kako dokazati policistu / zdravnikom, da nisi vozil pod vplivom? Ali na zdravniskem v labaratoriju pregledujejo samo aktivni THC (ki se razgradi v max 10 ur) ali ti sodijio po neaktivnem THCju, ki ostane v krvi vec dni… ali je samo vprasanje casa kdaj bom izgubil izpit po nepotrebnem?

Pozdravljeni, glede na vaše pisanje je bolj verjetno vprašanje časa kdaj boste pozitivni na testu, ko vas ustavijo. Zakon veleva, da med vožnjo ne smemo imeti v organizmu prepovedanih substanc. Kdaj se razgradijo v telesu ne vem. Predlagam vam, da se pri zdravniku pozanimate kdaj se thc razgradi v telesu in se temu primerno prilagodite glede na vožnjo. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

Pozdravljeni. Glede na to, da marihuano kadite vsak dan in očitno vpliva na vsakdanja opravila: ste kdaj pomislili na odvajanje?

Pozdrav !

Si že dobil kako informacijo ? Tudi jaz sem bil pozitiven na thc ceprav sem 14 ur prej skadil joint , v krvi ni bilo thcja v urinu pa neaktivni … izpita nisem izgubil sem pa moral hoditi na urinske teste skoraj 1 leto … sedaj ze 2 leti skadim joint le ob vikendih da 2 dni ne vozim potem

New Report

Close