Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu strah pred nezmožnostjo

strah pred nezmožnostjo

Zdravo!

Upam, da mi boste pomagali s kakšnim nasvetom. Imam problem, ker sem se kar na lepem začel bati, da nekoč ne bom več zmogel seksati. Je že res, da precej berem in sem to tudi opustil, a strah je ostal. Saj veste, na koncu ko je vse lepo in prav se sprašujem ali bom naslednjič zmogel.

Zdravstveno sem O.K, psihično pa od tega tako utrujen, da pešam na vseh možnih področjih. Slaba izkušnja je bila le ta, da sem bil enkrat malo v depri in takrat res nisem zmogel. Pa potem je bilo O.K. To je pomalem malo načelo mojo samozavest, nato pa sem si jo nakviftal do te mere, da hočem tudi do 5x dnevno. To tudi dobim, po besdah boljše polovice pa sem nenasiten lev…a strah ostaja, ker se vedno znova in znova moram dokazati…

Prosim, da mi odgovorite…
kakšen podoben primer oz. nasvet bi mi prav prišel…

šele ko sem to napisal vidim da je moj problem brezvezen.

Niti ne. Marsikomu lahko nudiš inštrukcije. Ampak sekiraj se pa po končani uri! 🙂

Vsakemu se kdaj in kdaj zgodi, da nekaj zaserje, to je življenje, in zakaj bi sedaj premišljeval,že v naprej, da boš zasral, odpovedal, kaj ne veš, da vse to vpliva na psiho in potem še res odpoveš.Nehaj no, lepo uživaj in vse bo vredi;))))))))
Veš kaj je strah, prazna vreča z velikimi očmi, haha, smej se in bodi srečen, da res nimaš problemov kar se z nezmožnostjo tiče!

New Report

Close