Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Strah zanosit

Strah zanosit

Ful me je strah zanosit, ker sem ze imela dva splava…nedavno so mi odstranili pregrado.

Kaj mi priporocate, da okrepim telo, imunski sistem, sem ful panicna…zato sem potem skoz neki bolana, vse me boli…v stresu…

Katere tablete jemat s folno kislino?

Ali lahko telovadim, ce zanosim, ker imam bolecine v hrbtenici in se bojim, da bi se mi poslabsalo med nosecnostjo?

Lahko kaksen koristen nasvet od zenske, ki je ze mamica in je sla cez kaj podobnega.

Maticni mlecek zelo pomaga pri vsem

Sok rdeče pese – koncentrat.

Nobena tableta ti ne bo pomagala pri stresu. Najdi način da se umiriš. Na to kako tvoje telo deluje v večini ne moreš vplivat. Stres naredi ogromno škode. Tudi bolečine v hrbtenici. Tako da tega se prvo reši. Obrni to paniko na dobro. Veseli se nosečnosti, razmišljaj o dobrih stvareh ne o tem kaj vse gre lahko narobe. Ker preprečiti večine ne moreš. Telovadiš v zdravi nosečnosti seveda lahko. Je priporočljivo. Za folno kislino moraš pa probat, ne odgovara vsem isto. Meni je bilo po enih tabletih slabo. Živi normalno, jej čim bolj zdravo, gibaj se, sproščaj se in veseli se prihodnosti.

Če so ti odstranili pregrado, si najbrž imela splave zaradi tega? Torej zdaj ni več težav in si lahko vesela, zdrava nosečnica, ki seveda tudi telovadi.

Drago dekle, najprej umiri misli in srce. Potem bo šlo.

Hvala vsem za odgovore ❤️🥰

Bom delala na tem, da se probam cim bolj umirit, delat meditacijo, razmisljat bolj pozitivno ❤️ Bolj zdrave zivljenjske navade ze imam, ne posegam po junk foodu in pijacah, tako da ta korak sem ze osvojila skozi leta. Upam, da bo v tretje ratalo in bo vse vredu 🙏🏻

New Report

Close