Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek štrampli

štrampli

Kako oblečete svoje 4-letnike za v vrtec?

A jim daste gor štrample, potem pa še hlače. Men se zdi, da je to too much, ker je toplo v vrtcu.

KWA?
Štrample?
WTF?

🙂

štunfe pa hlače pa je.

Zabice in kavbojke, ko bo hladneje pa zametke. Sej so v vrtcu lahko tudi v zabicah ce je prevroce, zunaj pa je lahko hitro prehladno

:)) štrample ja, meni se tudi vsi krneki režijo, ko to rečem .
Mi ji oblečemo štrample in hlače, vendar hlače slečemo v vrtcu, tako da je tam samo v štramplih.
lp

Štrampli!!!!! :)))) Luštkano!

Ja, mi oblečemo žabice in termo hlače ali žametke. V vrtcu pa tudi ne pretiravajo z gretjem. Je kar prava temperatura.

Nataša

v našem vrtcu je kar vroče, zato ima sine samo dokolenke in toplejše hlače. žabic pomoje sploh ne bo več nosil, v kakšnih hladnejših dneh mogoče dolge gate spod.

štrampli :))))) hehe beseda iz mojega otroštva. če bi mi takrat kdo kakšne žabe omenjal, bi ga bolj čudno gledala

Ko je bila moja hči v vrtcu, sem bila zelo navdušena nad termo žabicami brez podplata. Nogavičke smo vsak dan zamenjali, žabice pa po potrebi.

Moj je v žabicah in tanjših hlačah. Je vzgojiteljica rekla, da jim ni nič prevroče. Notri imajo 20-21 stopinj in nimajo talnega ogrevanja. Stari so 3-4 leta.

Kaj pa ko gredo ven?

Oblečem mu žabice in hlače. Tudi meni se je zdelo, da bo to prevroče, vendar so otroci kar veliko na tleh, kjer pa ni tako toplo.

Ga je treba v vrtcu slečt.

New Report

Close