Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija strani za downloadat musko

strani za downloadat musko

Cao!
A ce imam pecko (CD pekac), a lahko potem prek neta zdownloadam dolocene komade in to, ter na katerih straneh se te zadeve najdejo za downloadat!
Hvala!
tanja

http://www.audiogalaxy.com -trenutna najboljša-

Downloadaj program Edonkey2000 (EDonkey2K) iz strani z istim imenom. Nato ti ostane samo inštalacija in povezava na edonkey serverje, ter iskanje zaželenih komadov, programov, filmov…..ter njihovo doljemanje. Vso srečo.

http://www.winmx.com posnemi si ga dol. Al pa Audiogalaxy, ta je tud kr dober, glej da najprej dolložiš satellite.

Za audiogalaxy sem bral da je nekaj časa pripenjal spyware programček, tako da so potem lahko pobirali podatke, ki jih sicer ne bi smeli. Baje tega ne delajo več, vendar vseeno previdnost. Jaz uporabljam WinMX in je več kot zadovoljiv.

Tole si preberite pred uporabo, tam so pa naprej linki:

Program za odstranitev teh vohunskih programov AD-Aware dobite na:

vendar priporočam, da si pred tem preberete določene stvari na njihovi strani, saj je možno da po uporabi posamezni programi ne bodo več delali.

Niko a mi lahko razložiš kako instaliram slo verzijo….nikakor ne gre …prosim
že naprej hvala za pomoč….

A to programa AD-aware? Hmm, ves da tega nisem počel 🙂 Sem videl, da podpira različne jezike, ampak sem bil povsem zadovoljem tudi z angleškim, ker tega programa tako ali tako nimam namena več kot enkrat ali dvakrat na mesec pognati.
Lahko pa pogledam, vendar trenutno ne obljubim česarkoli.

Niko hvala za informacije , kako pa te faile izbrisati? so mogoče že tako po pregledu oz zagonu nekako izolirani ali ti programi še vedno delujejo dokler jih ne brišeš
npr-C:\WINDOWS\GatorPdpSetup.log teh je ful z začetnico Gator…

Tam kjer pise type daš klukico pri vsakem fajlu, oziroma ključu registra ki ga želi zbrisati, (lahko tudi desni gumb miške in check all) potem das pa continue. Potem te vpraša za potrditev in nato je zbrisano.

A si imel kak program Gator… ali je morda to ime podjetja kakšnega programa? Dobro bi bilo, da to prej pogledaš, ker karkoli to že je, je verjetno, da kasneje ne bo več delalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close