Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Stranka SD sprožila stavke v JS

Stranka SD sprožila stavke v JS

Stranka SD sprožila val stavke v JS, njeni člani so vodilni v sindikatih ki štrajkajo . Stranka SD s tem minira Goloba in stranko Svoboda.

Se bi kar strinjal s to izjavo , posebej po tem ko sem  pri izjavi SD o Švarc Pipanov, ob Fajonovi zagledal vodjo Fidesa Damjan Pohla.

Mislim da se je že začela notranja borba med strankami v vladi.

Čudno mi je da je predsednik Fidesa, ki trenutno stavka, visok funkcionar stranke SD, ki je v vladi. Dobesedno stavka proti lastni stranki.

SD = LDS

Zakaj pomislimo samo na slabo ko slišimo beseda stavka? To je pravica vseh delovnih ljudi, ki se ne strinjajo s plačilom za svoje delo (beri mezdo)

Meni se zdi, da je tega absolutno premalo!

Ko stavkajo najbolje plačani, ostali rintajo za drobiž  SD podpira mutibariče in najbolj plačane, za delavce se jim jebe. Kaviar komunisti.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno431, 31.01.2024 ob 19:14

Stranka SD sprožila val stavke v JS, njeni člani so vodilni v sindikatih ki štrajkajo . Stranka SD s tem minira Goloba in stranko Svoboda.

No, no. Fides obvladuje SDS. Drži, da minirajo vlado.

Anonimno1, 31.01.2024 ob 19:31

Čudno mi je da je predsednik Fidesa, ki trenutno stavka, visok funkcionar stranke SD, ki je v vladi. Dobesedno stavka proti lastni stranki.

On je samo lutka. Drugače je Fides SDS-ov. Zdravniki vedno strajkajo samo takrat, ko je leva oblast. Pod desni NIKOLI. So SDS -ove oprode.

s stavko ni nic narobe, kadar stavkajo ljudje katerih oravice so kratene in nenaslovljene…

v js pa zdaj ne razumem stavke nikogar… prav vsi so dobili na zacetku te vlade povisice za določen placni razred, in vedenje, da se gredi zdaj pogajanja za celotno prenovo sistema… torej s takimi stavkami na bodo dosegli nic… namest da stavkajo za visje place po tem sistemu, bi se raje sli pogajat za nov placni sistem

Nič ni lutka on je glavni organizator stavke.

Mislim da je SD res tihi organizator.

Vesel oče, 31.01.2024 ob 19:36

SD = LDS

Da edino tu ti dam pa prav atek, samo da je SD veliiiiiko bolj krvoločna in nevarna stranka.

Sicer pa SDS in SD zelo podobno.

Je že moral Golob ogroziti interese SD da so šli tako na nož.

Pa Fajonova vodje Fidesa ne bo izključila iz stranke? Pipanovo namreč bo.

Še tu delim video izjave Dominike.

.https://youtu.be/Qnf4iDOsmus?si=G0aPmkfsXb6q2UlP

Ona nahujskala sindikate v stavko.

Ob padanju popularnosti  stranke Svobode , je SD zaslutila priložnost da je prehiti in prek svojih ljudi sprožila val stavk v JS, preko svojih članov.

Dokazov o tem kolikor hočeš.

Mislim da je za vsemi pizdarijam v Sloveniji trenutno stranka SD. Opozicija je nedejavna, tako da se kolejo med sabo.

Tihi organizator stavke je SDS in njihova predsednica zdravniške zbornice.

Kot vidim je organizator vodja Fidesa in  vodilni član SD. Zato ne zavajaj

New Report

Close