stranka seksa
v Avstraliji. Kaj bi bilo potem s Političnim čvekom?
v Avstraliji. Kaj bi bilo potem s Političnim čvekom?
Dovoljeno bi bilo še več jebanja … Oprostite izrazu …
hahaha, kar poskrbi za svoje duševno zdravje, maš tule par forumov, kjer obravnavajo seX!:))))[/quote]
No, evo, ninej že jeba … Namreč, težko si predstavljam, da so tovrstni ljudje etično moralno visoko stojiči … Morda pa se motim, vsaj glede na neko osebno izkužšnjo, ko sem se v sex shopu s tamkajšnjo uslužbenko zapletel v zelo odkrit, odprt, in na marsikatera področja posegajoč pogovor, ki je bil, summa sumarum, zelo spoštljiv … In to zelo … A recimo, da je bila to izjema … ki potrjuje pravilo … Marsikdo pod pojmom seksualne svobode in pod njenim okriljem sprošča samo svojo agresijo, ki jo sicer zaradi siceršnje nezmožnosti pač ne more … V mislih imam one pojave mavrične revolucije ipd.
hahaha, kar poskrbi za svoje duševno zdravje, maš tule par forumov, kjer obravnavajo seX!:))))[/quote]
No, evo, ninej že jeba … Namreč, težko si predstavljam, da so tovrstni ljudje etično moralno visoko stojiči … Morda pa se motim, vsaj glede na neko osebno izkužšnjo, ko sem se v sex shopu s tamkajšnjo uslužbenko zapletel v zelo odkrit, odprt, in na marsikatera področja posegajoč pogovor, ki je bil, summa sumarum, zelo spoštljiv … In to zelo … A recimo, da je bila to izjema … ki potrjuje pravilo … Marsikdo pod pojmom seksualne svobode in pod njenim okriljem sprošča samo svojo agresijo, ki jo sicer zaradi siceršnje nezmožnosti pač ne more … V mislih imam one pojave mavrične revolucije ipd.[/quote]
hahaha Adam nič bat, kaj jaz razumem pod sexualno svobodo je samo moja stvar in se ne spuščam v debato o teh zadevah, sploh pa ne z neznanci!:)))
No, evo, ninej že jeba … Namreč, težko si predstavljam, da so tovrstni ljudje etično moralno visoko stojiči … Morda pa se motim, vsaj glede na neko osebno izkužšnjo, ko sem se v sex shopu s tamkajšnjo uslužbenko zapletel v zelo odkrit, odprt, in na marsikatera področja posegajoč pogovor, ki je bil, summa sumarum, zelo spoštljiv … In to zelo … A recimo, da je bila to izjema … ki potrjuje pravilo … Marsikdo pod pojmom seksualne svobode in pod njenim okriljem sprošča samo svojo agresijo, ki jo sicer zaradi siceršnje nezmožnosti pač ne more … V mislih imam one pojave mavrične revolucije ipd.[/quote]
hahaha Adam nič bat, kaj jaz razumem pod sexualno svobodo je samo moja stvar in se ne spuščam v debato o teh zadevah, sploh pa ne z neznanci!:)))[/quote]
Mislim, da me nisi dobro razumela … Nič hudega … Oprostim, ker sem dober …