Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Stranski učinki cepljenih

Stranski učinki cepljenih

Ste kje tu?

Kaj te zanima? Večina ima klasične, nekaj jih ima mal bolj izrazite, minimalno cepljenih pa ima mal težje. Nič novega. Pri nas smo imeli vsi nekaj malega bolečin, najstnik 2 dni težave s težjim dihanjem, to je vse.

Cepljeni vsi v družini, z različnimi cepivi. Se največ stranskih učinkov sem imela jaz (32). Boleča roka in eno dopoldne bolečine v vratu oz v predelu lopatic. Po dveh urah spanja kot da ni bilo nič. Pri ostalih v družini večinoma utrujenost naslednji dan po cepljenju. To je to.

Prvi dan zvečer glavobol, boleča rama in malo vročine, drugi dan spet malo vročine in boleča rama ob pritisku, potem pa vredu. Nič posebnega.

Aja pa prvi dan neke čudne sanje. Nekaj o microsoftu, čipih in Bill Gatesu. Hec. Ampak dejansko je pa bilo slabo spanje. Mogoče povezano, mogoče ne, kdo bi vedu 🤷

cepljena junija, od takrat konstantni glavobol. Ne močan, ampak tolikšen, da me glava nenehno boli in da imam neprestano pozornost na njej. Aja, pa da sem skos na tabletah zaradi tega.

Odgovor na objavo uporabnika
uf, 17.10.2021 ob 23:08

cepljena junija, od takrat konstantni glavobol. Ne močan, ampak tolikšen, da me glava nenehno boli in da imam neprestano pozornost na njej. Aja, pa da sem skos na tabletah zaradi tega.

Priporočljivo bi bilo vzeti nekaj proti strjevanju krvi. Citat iz strani ‘cepimo se’: Pomembno je, da zaplet hitro prepoznamo, saj ga znamo učinkovito zdraviti. Če 5 do 28 dni po cepljenju s cepivom Astra Zeneca ali Johnson in Johnson zaznamo simptome, kot so močan in vztrajen glavobol, zamegljen vid, hude bolečine v trebuhu, otekanje ene noge, zasoplost ali bolečine v prsih, je potrebno takoj poiskati zdravniško pomoč. Ob hitri in pravilni diagnozi ter ustreznem zdravljenju je prognoza dobra.

 

Najboljše da jemljete Aspirin (če še ga ne)

Evo, jaz enako, po Pfizerju že 4 mesece glavobol. Nikoli prej nisem imela glavobolov, razen mačka. Tablete mi ne pomagajo kaj dosti. Pa konstanten pritisk v ušesih, orl mi je izmeril naglušnost za nizke tone, ampak menda je to že od prej. Ja pajade.

Ah, spet ni citiralo. Odgovarjala sem @uf.

New Report

Close