Strategija prodaj na vrhu in kupi nazaj ob korekciji
Jaz uporabljam več strategij. Določene valute v določeni meri, tudi tako kot pišeš, vendar z delom iste valute še dnevno trgujem.
Z nekaterimi trgujem samo dnevno, nekatere od teh tudi nabiram.
Posledično lahko rečem, da zelo intenzivno spremljam svoj portfelj, vsak vzpon ali padec je potencialni zaslužek in nihanja skušam kar se da dobro izkoristiti.
Kadar sem prodala nekaj, kar je raslo, mi je bilo žal. Zame je boljša strategija, da imaš zmeraj nekaj BTC-jev na zalogi za nakupe ob padcih. Že ko pride na staro vrednost, si v profitu.
Kovancev, v katere trdno verjamem, nikoli ne prodam. Če pa se obeta hiter profit s katerim, ga pa skušam izkoristiti. Ampak čim redkeje. Največ sem zaslužila, ko sem nekaj kupila dovolj zgodaj in držala. Ali celo v ICO-ju. To je profit v tisočih procentov. Tale dnevna nihanja me pa samo živčno delajo. 🙂 Pa ful časa vzamejo.
Pozdravljeni!
Zelo aktualno tema so kriptovalute in kako začeti z njimi. Sem začetnik in nimam potrebnega znanja s kriptovalutami. Pogledal sem si nekaj videov, kako uporabljati oz. kako kupiti in prodati kriptovalute. Ampak še vedno mi nekatere stvari niso jasne, zato sem si ustvaril plan. Prijavil sem se na Bitstampu (ker sta ustanovitelja slovenca), na tej strani bi kupil nekaj kovancev (tukaj bi potreboval pomoč enega, ki se na to spozna, kateri kovanci so trenutno ugodni), nato pa bi te kovance preusmeril na borzo (kot je Bittrex ali Poloneix), kjer bi jih prodal, ko jim cena zraste. Ali je do tukaj vse logično? Zanima me, ali lahko kovance kupim na Bitstamp-u in počakam, da se jim cena dvigne ter jih nato na Bitstamp-u prodam? Ali je to tudi vredu?
Lep pozdrav
Začetnik
To je za začetnike posem vredu. Vsako prenašanje med borzami in denarnicami je riziko izgube, predvsem za začetnike.