Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Strdek v možganih

Strdek v možganih

0,0005{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moznosti za strdek po cepljenju, ce kadis 0,18, jemljes konracepcijske tabletet 0,1 in po kovidu 16{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Torej je v zadnjem letu imelo skoraj 37 000 Slovencev krvne strdke zaradi Covida. Eni pa res vsemu nasedete.

Na NIJZ imajo drugačne podatke. Po 100.000 cepljenjih z AZ je bilo prijavljenih 10 zapletov zaradi strdkov.
Statistika ti nič ne pomaga, če si sam ali tvoj bližnji med nesrečneži…

Po covidu imajo večjo možnost za strdek tisti, ki so preboleli oz prebolevajo bolezen v hudi obliki, torej so na intenzivi. Ostali imajo kar čisto povprečne možnosti, tako da ne serji.
Podatki, ki jih navajaš za tiste, ki uživajo OK pa tudi veljajo, če hkrati še kadijo in imajo povišan pritisk.

Ne prirejam, samo povzemam, danes v Veceru. Se mi pa zdi logicno, da se le-ti nanasajo na starejso populacijo in ne na otroke.

Po covidu imajo večjo možnost za strdek tisti, ki so preboleli oz prebolevajo bolezen v hudi obliki, torej so na intenzivi. Ostali imajo kar čisto povprečne možnosti, tako da ne serji.
Podatki, ki jih navajaš za tiste, ki uživajo OK pa tudi veljajo, če hkrati še kadijo in imajo povišan pritisk.
[/quote]

Eh, živo srebro.
V otroških cepivih do leta 2000.
Čez noč zamenjali živo srebro za aluminij.
Nobenih testiranj, ajmo nad naše dojenčke.
Sj smo že navajeni na masovne mentalne probleme, sintetičnih arcnij čez glavo.
Najprej avtizem, hiperaktivnost, množične alergije, nato shizofrenija pri otrocih, samomorilnost v porastu, zatem depra, v zrelih letih Alzheimer.

Živjo, naši!
Ne, še nimamo dost!

SAM PEJT NEKAM, DA TE NE SREČAM, KER TE LOPNEM DA BOŠ ODLETU DO SVOJGA S D S SEKRETA!

Za strdke, kap, infarkt itd dejte mal pogledat magnezijev klorid.
Reševalci bi ga morali injicirati in tako rešiti pred gotovo smrtjo.
Sami ga lahko koristimo v kopelih.
Stare dobesedno vrne v življenje.
Obvezen v domači lekarni kot obliži in D3.
Otroške nalezljive bolezni ozdravi v 48.urah.
Tudi otroško paralizo, ošpice.
Dokazano.
Glej prof. Delbet idr.

SAM PEJT NEKAM, DA TE NE SREČAM, KER TE LOPNEM DA BOŠ ODLETU DO SVOJGA S D S SEKRETA!
[/quote]
Samo nekaj: NIKOLI me ne povezuj s sds, ker tu se mi pa lahko zmesa.

Če se že pogovarjamo o strdkih, ravno prejšnjič je mojega soseda možganska kap… In ni bil cepljen. Zdrav in fit.. Zdaj je v komi. In to ti ravno postavi stvari v perspektivo da se te stvari pač dogajajo, pa če si cepljen ali ne, na leto več kot 4000 ljudi prizadenejo strdki in to samo v Slo. Samo razlika je v tem da se tega zdaj preveč zavedamo zaradi cepiv. In vsega hudega ne moremo obesit na cepiva ljudje. Pa če so narejena po še kako novi tehnologiji. Sej so vsa cepiva narejena po najnovejših tehnologijah. Se pač razvijajo iz leta v leto. Cepiva niso nek bav bav, tak kot vam tukaj predstavljajo nekateri ljudje ki so res ‘poznavalci in strokovnjaki’ (knjige pa v življenju prijeli niso)… Sej bo, tudi kovid bo postal preteklost.

To si ne zasluži ime CEPIVO,ker ni preizkušeno in testirano kot ostala.
Aja,preizkušajo in testirajo jih sedaj na vas do nekje 2022….potem bomo pa videli kaj bo.

To si ne zasluži ime CEPIVO,ker ni preizkušeno in testirano kot ostala.
Aja,preizkušajo in testirajo jih sedaj na vas do nekje 2022….potem bomo pa videli kaj bo.
[/quote]
Kako pa misliš, da so druga cepiva testirali? Tako da so cepili ljudi, celo otroke! Res jih mogoče zdaj nekaj več kot pri drugih cepivih, ampak neke bistvene razlike pa jaz ne vedim. Testira se tako, da se cepi, drugače ne gre.

New Report

Close