Streljanje sredi belega dne
Ste videli na posnetku tisto žensko, ki je kar zmrznila na sprehodu, ko je padla v to grozo?
Si predstavljate, da gre vaš otrok ravno mimo? Ali v tisti smeri, ko je tip kar streljal med bloki??
To ni več normalno, tega niti sredi največjih mest ne doživiš sredi belega dne.
Ljubljana se potaplja, kriminalci zunaj v Šiški, najhuj kriminalnci v novih blokih v Črnucah, pokozlana stopnišca in razgrajanje turistov po blokih….kar je preveč, je preveč.
Kam naj se družine umaknemo???
Potop, 06.05.2025 ob 08:26
Ste videli na posnetku tisto žensko, ki je kar zmrznila na sprehodu, ko je padla v to grozo?
Si predstavljate, da gre vaš otrok ravno mimo? Ali v tisti smeri, ko je tip kar streljal med bloki??
To ni več normalno, tega niti sredi največjih mest ne doživiš sredi belega dne.
Ljubljana se potaplja, kriminalci zunaj v Šiški, najhuj kriminalnci v novih blokih v Črnucah, pokozlana stopnišca in razgrajanje turistov po blokih….kar je preveč, je preveč.
Kam naj se družine umaknemo???
Preseliš se v Sudan, Gazo, Sirijo,…?
še huje bo, 06.05.2025 ob 08:34
Daj nehaj z blesarijami.
Tako streljanje je v vaši Ameriki vsakdanje. Zdaj pa pojdite na referendum glasovati proti kulturi, da bo manj kulture in še več primitivizma tako kot v vaših ameriških filmih.
In zakaj se ne podpišeš kar s Kuro? V čem je poanta tega skrivanja, ko te vsi vidimo?
Pač primitivni priseljenci, dam obe roki v ogenj, da gre za čefurje. A gremo stavit? V Ameriki se streljajo zato, ker je tam orožarski lobi tako močan, da imajo za vsakim vogalom štacuno z orožjem in ga lahko praktično vsak idiot kupi. Pri nas imajo orožje in takole streljajo vsakič, ko znorijo na kaj samo čefurji. Dejstvo pač.
Pa kaj imate fobijo, da vse pise kura? Jaz nisem, pa je moj komentar enak. V Ameriki se pobijajo ze skoz ker so multi kulti. Dokazano, da razlicno ne more sobivat, zdaj gremo mi v to. Navadi se na sotore na vicu, navadi se na streljanje, na varnostnike v solah….kmalu bo. Spomni se kako je bilo vcasih simpl brez najemnih stanovanj. Tudi to je prislo od tam, kjer se cedita med in mleko
plasilna, 06.05.2025 ob 08:43
24ur so rekli da noben ni bil pridzan torej je slo za plasilno pistolo.. če ne bi bil že zdavnaj aretiran.
Noben ni bil še pridržan, ker raziskujejo zadevo. A misliš da bodo kar naslednji dan nekoga v zapor strpali? Zbrat morajo dokaze, tip ki se je predal, je lahko nakladal da ni on streljal, da nima orožja …. saj se ga ni direkt videlo s pištolo v roki.
Anonimna521, 06.05.2025 ob 09:00
Pa kaj imate fobijo, da vse pise kura? Jaz nisem, pa je moj komentar enak. V Ameriki se pobijajo ze skoz ker so multi kulti. Dokazano, da razlicno ne more sobivat, zdaj gremo mi v to. Navadi se na sotore na vicu, navadi se na streljanje, na varnostnike v solah….kmalu bo. Spomni se kako je bilo vcasih simpl brez najemnih stanovanj. Tudi to je prislo od tam, kjer se cedita med in mleko
Ker takoj obrne vse na ameriko in ameriške filme. To je eden in edini Kura v vsem svojem sijaju, brez skrbi. On ni mnenja da je čefurjad kriva BTW.
Vec kot bo te golazni v Slo slabse bo. Pa kaj mislite, da so te drzave od koder prihajajo revne brez razloga. Korupcija, kriminal, lenoba, to je njim v krvi, in kombinacija z nizkim iq in pol dobis to. Sterat nazaj in postavit zid, ker ta golazen ni za med normalen folk. Z raznimi migranti vred. Ko se bo kriminal tok razpasel, da doma ne bos vec varen, bo prepozno.
Mi, meščani pod vodstvom najboljšega župana Zokija, bomo že malo potrpeli, če tu-in-tam koga ustrelijo.
Mi, prebivalci najlepšega mesta na svetu, smo ponosni, da se po vzoru švedskih NO-GO ZONES, tudi pri nas tvorijo razni Hammarkullen, Angered, Biskopsgården, Hjällbo, Quartiers Nord, Bury Park, Montreuil, Molenbeek…
Mi, prebivalci najlepšega mesta na svetu smo ponosni, da se glede varnosti približujemo Goeteborgu, Londonu, Marseju, Berlinu, Londonu, Amsterdamu…
Mi, prebivalci najlepšega mesta na svetu smo ponosni, da so med nami zapečenci iz Afrike in azije, kvadratoglavi šiptarji, v rjuhe ovite muslimanke, razni tipi z jihad bradico in kavkaško-anadolsko obrazno fizionomijo… v Ljubljani ne vidiš več lepega človeka kot je bilo možno v dobrih starih časih, ko Ljubljana ni bila najlepše mesto na svetu.
Fuj!