Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Strešno okno AJM

Strešno okno AJM

Zanima me, če ima kdo od vas strešno okno od proizvajalca AJM in kako je zadovoljen z njim?
Nadalje me zanima, če ima kdo strešno okno Velux, ali ima leseno ali plastificirano? Sama imam trenutno lesena, pa me zanima, če obstaja nevarnost, da plastificirano od vročine poči?
Hvala za odgovore.

AJM je dobra in korektna firma.

Imamo Veluxova strešna okna – plastificirana. Nekako ne razumem, zakaj bi tako okno počilo. Sredica je itak lesena, samo PVC prevleka je čez.
Ajm ne poznam.

Ravno zato, ker gre samo za tanko prevleko, sem pomislila, če bi lahko počila. Namreč, moja okna so obrnjena na jug in je tam poleti grozna vročina. Mislila sem, če je možno, da bi plastika počila od vročine.
Ob menjavi sem mislila kupiti plastificirana ampak mi je zdaj to padlo na pamet.

Pri Ajm pa ne najdem ponudbe niti cenika za njihova strešna okna. So mi pa enkrat rekli, da jih delajo.

Upam, da ne more kar tako počit, naša okna so obrnjena na JZ in tudi krepko sončno obremenjena.

AJM pa nima stešnih oken. Nudi jih, vendar proizvajalca Velux in Roto.

hoj..eto odgovor iz prve roke. nekaj oken imamo od AJM-ja s trojno zasteklitvijo…so očitno pretežka, in so se malo povesila zato je malo otežkočeno odpiranje (so PVC), skratka tak-tak, imamo vgrajena strešna okena Velux (3 kom iz PVC)….kvaliteta odlična, monterji so bili super, skratka VELUXXX je izbira

New Report

Close